Cum a scăpat Laura Cosoi de greața din timpul sarcinii: "Nu am luat niciun medicament"

Publicat pe

Laura Cosoi este însărcinată cu cea de-a treia fetiță și a dezvăluit pe blogul său că s-a confruntat cu greață accentuată în timpul sarcinii. Laura Cosoi le-a dezvăluit fanilor cum a scăpat de greața din sarcină fără medicamente, ci cu ajutorul unor trucuri pe care le-a descoperit singură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La vară, Laura Cosoi va deveni mamă a treia oară și chiar dacă nu este la prima sarcină, greața specifică primului trimestru nu a ocolit-o. Actrița a povestit cu ce situații s-a confruntat în această a treia sarcină și cum a scăpat de greață.

Cum a scăpat Laura Cosoi de greața din timpul sarcinii: "Nu am luat niciun medicament"Cum a scăpat Laura Cosoi de greața din timpul sarcinii: "Nu am luat niciun medicament"

Cum a scăpat Laura Cosoi de greața din sarcină

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean mai au împreună două fiice, Rita (3 ani) și Vera (1 an). De curând, Laura a dezvăluit ce remedii au ajutat-o să controleze greața din primul trimestru de sarcină.

„Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de data asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treabă, dar a trebuit să suport o stare de greață continuă. Culmea, asta nu se întâmpla de dimineață, ci de pe la 12 până seara, când mă culcam. (…) Dacă mâncam îmi era greață, dacă nu mâncam, la fel', a explicat Laura Cosoi pe blogul său.

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Citește și: Mihai Trăistariu, pronostic trist pentru România la Eurovision 2022:'Suntem la coada clasamentului'

Mișcarea a ajutat-o pe Laura Cosoi să scape de greața din sarcină

Laura Cosoi a povestit că a a descoperit singură câteva trucuri pentru a scăpa de greața din sarcină.

„Aveam tot timpul ceva la mine să ronțăi și de data asta m-am descurcat bine cu limonadă cu ananas. Mâncam felii de ananas, beam compot de ananas și îl combinam și cu lămâie.

Am observat că îmi trecea greața și dacă făceam mișcare, câteva exerciții sau scurte plimbări. Au fost și situații un pic neobișnuite.

În toiul repetițiilor, mă ridicam și făceam câteva genuflexiuni ca să mă „dezmorțesc” fără să dau explicații. :))) Astfel, greața se ameliora, deși nu știu care era explicația! Oricum, nu am luat niciun medicament', a mai scris actrița.

Fetițele Laurei Cosoi și-au dat seama că actrița este însărcinată

Laura Cosoi a mai povestit pe blog că Rita și-a dat seama că este însărcinată, dinainte de a-i spune ea.

„Foarte stranie a fost situația cu Rita, care părea că știe ce se va întâmpla, într-un mod total inexplicabil nouă. S-a petrecut imediat după ce am rămas însărcinată, când numai Cosmin știa. Într-o seară, eram pe canapea, la televizor, iar Rita a venit lângă mine, și-a pus urechea aproape de burtă și a zis: „Mami, aici e un bebeluș! Auzi cum îi bate inima!”', a mai povestit actrița.

„Am fost șocați! Am rămas fără cuvinte și eu și Cosmin, cu atât mai mult cu cât nu purtasem nicio discuție. Oricum, nici n-am mai deschis subiectul până de Crăciun. După ce am făcut bradul și am împărțit cadourile, le-am dat vestea fetelor. Bineînțeles, Rita s-a bucurat foarte tare', a continuat Laura.

„A avut o reacție surprinzătoare pentru un copil de nici 4 ani. Și acum e mereu atentă cu mine și cu „surioara din burtică”. Vine tot timpul să îi asculte inima și în toate desenele pe care le face apare și ea. (…) M-am gândit multă vreme la întâmplarea cu Rita, deși pentru unele lucruri nici nu știi ce explicație e posibilă. Există o vorbă care spune că unii copilași își cheamă frații sau surorile. Poate, cine știe, chiar așa o fi!', a încheiat Laura Cosoi.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter