Cum a slăbit Ellie White după a doua naştere

Publicat pe

În urmă cu 5 luni, Ellie White a adus pe lume o fetiţă, iar artista a reuşit să slăbească până acum 12 kilograme.

 

ellie1

 

Ellie mărturiseşte cu sinceritate ca nu are silueta perfectă pentru că nu a făcut un scop din asta. Ea a slăbit fără a ţine diete drastice sau mergând la sală, ci doar având grijă de cei doi copii ai ei.

 

În toată această perioadă, Ellie şi-a alăptat exclusiv fetiţa şi i-a acordat multă atenţie şi băieţelului ei, Mihai.

 

ellie2

 

„M-am jucat cu Mihai prin casă, ori în grădina din fața casei, am alergat alături de el, l-am ridicat în brațe. Pe Maria am hrănit-o la sân, iar și alăptatul în sine consumă calorii. Apoi, somnul pe apucate, după programul copiilor, a contribuit și el'.

 

Ellie a fost atentă la ceea ce a mâncat, încercând să consume ingrediente sănătoase. „Nu am ținut diete stricte, nu m-am înfometat, însă am mâncat cât am putut de sănătos. Mi-am făcut salate din legume de sezon, cereale cu lapte de migdale, pește la aburi și am ronțăit fructe uscate între mese.'

 

Ellie White a lansat recent o nouă piesă, „Nu vrea să te pierd', și susține concerte în toată țara alături de un nou band, din care face parte și Anthony Icuagu, fostul concurent de la Vocea României.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter