Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 kg. Motivul trist din spatele deciziei: "A zis că arăt ca o vacă!"

Publicat pe

Lidia Fecioru spune că a avut nevoie de multă putere pentru a slăbi 30 de kilograme într-un timp relativ scurt, însă atât de puternic a șocat-o o remarcă a soțului ei, încât a luat măsuri. Bioenergoterapeutul spune că totul a început când partenerul ei de viață a numit-o „vacă”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Fecioru spune că nu dintotdeauna a fost slabă și asta pentru că nu dintotdeauna și-a iubit corpul. Terapeuta susține că totul pleacă din creier și decizia de a slăbi trebuie să aibă la bază propriile dorințe și nu pe ale altora. În plus, odată ce ajungi să te iubești și respecți ca om, totul devine mai ușor.

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 kg. Motivul trist din spatele deciziei: "A zis că arăt ca o vacă!"Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 kg. Motivul trist din spatele deciziei: "A zis că arăt ca o vacă!"

'Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Spuneam că am doar 62 de kilograme, restul sunt sexualitate și carismă. Am început să mă iubesc și am slăbit. Am înbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine', a spus ea.

Citește și:

Simona Hapciuc de la Survivor a slăbit 26 kg. Ce dietă a urmat

Ce dietă ține Lidia Buble, după ce a slăbit 15 kg: „Nu mânânc carne”

Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Lidia Fecioru spune că odată cu schimbarea siluetei a venit și schimbarea vieții. Prin urmare, odată ce a reușit să scape de kilogramele pentru care soțul său o jignea, terapeta a decis să și spună adio partenerului de viață.

'Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat', a povestit bioenergoterapeutul, la Antena 3. 

Cum a slăbit Lidia Fecioru

Dieta Lidiei Fecioru nu este una ușoară și implică multă voință, însă terapeuta spune că dă rezultate și pe termen lung.

'Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom.

Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe.

Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care ținea locul și de cofeină și de dulce.

Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară', declara Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu acordat Irinei Reisler. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă