Cum arăta Alexandra Dinu acum 20 de ani. A debutat ca prezentatoare la TVR 2, iar apoi s-a căsătorit cu Adrian Mutu

Publicat pe

Analizând pozele de acum 20 de ani ale Alexandrei Dinu, realizezi că jurata de la Românii au talent nu s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic. Alexandra a debutat în televiziune în 1999, atunci când s-a și îndrăgostit lulea de Mircea Radu, dar pe care l-a părăsit ulterior pentru Adrian Mutu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 3 ianuarie, Alexandra Dinu a împlinit 40 de ani, dar atunci când privești fotografiile în care apare alături de fiul său și al lui Adrian Mutu, Mario, pare mai degrabă prietena tânărului de 18 ani și nu mama lui. Jurata de la Românii au talent nu s-a schimbat aproape deloc de la debutul ei în televiziune și până astăzi.

Cum arăta Alexandra Dinu acum 20 de ani. A debutat ca prezentatoare la TVR 2, iar apoi s-a căsătorit cu Adrian MutuCum arăta Alexandra Dinu acum 20 de ani. A debutat ca prezentatoare la TVR 2, iar apoi s-a căsătorit cu Adrian Mutu

În 1999, Alexandra Dinu a debutat la Televiziunea Română, la TVR2, ca prezentatoare a emisiunii Trupa DP2'. Tot acolo l-a cunoscut și pe Mircea Radu, un tânăr atrăgător, de 32 de ani la vremea aceea, pe picior de plecare la Antena 1.

'Primii pași în televiziune i-am făcut în 1999, când m-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane, împreună cu alți tineri, să facem o emisiune pentru TVR2, care se numea Trupa DP2. Eram cu toții tineri, fără experiență, și am învățat totul din mers. Emisiunea era în direct, 4 ore pe zi, și aveam tot felul de invitați interesanți.

În perioada respectivă am cunoscut tot ce însemna showbiz în România. Ulterior, am prezentat o emisiune la TVR1 cu Horia Brenciu și apoi am primit oferta de a prezenta emisiunea ProMotor, la PRO TV. Nu a durat mult, pentru că am ales să plec din România, urmându-mi familia pe care tocmai o întemeiasem', a declarat Alexandra Dinu pentru VIVA!.

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală:'Cred în căsătorie'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Alexandra Dinu, noul jurat Românii au Talent

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani: „M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

În perioada TVR, Alexandra Dinu a început o poveste de dragoste cu Mircea Radu, relație despre care aflam, mai târziu, că a fost pur platonică. Totul a rămas la acel nivel pentru că actrița l-a întâlnit pe Adrian Mutu și a știut din prima clipă că va fi soția lui.

Cei doi au fost căsătoriţi în perioada 2001 – 2003. Lui Mircea Radu, care făcuse o adevărată pasiune pentru Alexandra, nu i-a picat deloc bine înfrângerea și, din acest motiv, nu a mai vorbit niciodată cu Alexandra. După divorțul de Adrian Mutu, Alexandra a mai avut două relații de notorietate, cea cu producătorul italian Andrea Rizzoli și cea cu actorul Italian Luca Bastianello. La rândul său, Mircea Radu s-a căsătorit, în 2012, cu medicul oncolog Raluca Olaru, care i-a dăruit și doi copii, un băiat și o fetiță.

Alexandra Dinu: „Încă de mică visam să devin actriță'

„Prima mea experiență profesională a fost într-un film de cinema al lui Radu Muntean, pe care l-am făcut la vârsta de 17 ani, iar ulterior am început să lucrez în televiziune, ca prezentator. Încă de mică, de când aveam 6 ani, visam să devin actriță.

Mereu mi s-a părut interesant să intri în pielea altor personaje. Cea mai amplă experiență cinematografică am trăit-o în Italia, însă am avut și șansa de a trăi visul american, tocmai în Los Angeles.„, ne-a mai spus Alexandra Dinu care are, în cariera sa de actriță, roluri importante alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas.

foto: arhivă proprie, Instagram, Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter