Cum arată acum Alicia Douvall, femeia care și-a făcut 350 de operații estetice! "Păream un extraterestru"

Publicat pe

2,4 milioane de doalari a investit Alicia Douvall în chipul și trupul ei aflate în permanentă schimbare, pentru ca, acum, să constate că arată ca… un extraterestru!

În cea mai mare parte a vieții sale, Alicia Douvall a umblat cu fața tumefiată din cauza operațiilor estetice, însă asta nu a oprit-o, modelul în vârstă de 40 de ani având la activ în jur de 350 de intervenții. Prima operație făcută de Alicia Douvall – o operație de mărire a bustului – a avut loc pe când avea 17 ani, iar de atunci modelul a devenit de neoprit.

Alicia a început să-și facă intervenții estetice de la o a vârstă foarte fragedă. La 17 ani, a început cu o operaţie de mărire a bustului, iar două decenii mai târziu a devenit cunoscută întregii lumi drept „Femeia cu 350 de intervenţii”. Pentru aceste intervenții Alicia Douvall a scos din buzunar aproximativ 2,4 milioane de dolari și, chiar dacă nu mai seamănă deloc cu ea, nu se poate opri.

Alicia Douvall, născută Sarah Howe, a ținut prima pagină a publicațiilor mai întâi ca model, iar apoi datorită relațiilor pe care le-a avut cu celebrități ca  Simon Cowell, John Terry, Dean Gaffney și Mickey Rourke. Acum, e cunoscută ca Femeia cu 350 de operații! Din nefericire, fiica ei, Georgia, acum în vârstă de 23 de ani nu și-a văzut mama altfel… Nu îmi vine să cred în ce m-am transformat. Este îngrozitor să ai în braţe propriul copil şi să nu poţi să îi zâmbeşti. Am fost egoistă, dar lucrurile se vor schimba', povestea ea cu ani în urmă. Nu s-a ținut de cuvânt!

Alicia Douvall și-a pus viața în pericol cu atâtea operații estetice!

Alicia Douval – model, socialite și rtar de reality show – a fost mai toată viața ei plină de bandaje și de vânătăi de la liftinguri de față, de posterior, măriri de sâni și o mulțime de alte intervenții la care unii nici măcar nu se pot gândi. Mai mult, a fost la un pas de moarte după ce implanturile fesiere i-au explodat, iar când a devenit mamă nici măcar nu i-a putut zâmbi propriului copil, pentru că operațiile faciale nu-i permiteau asta.

În momentul în care chirurgul tău estetician îți promite că vei arăta ca Angelina Jolie, dar rezultatul este devastator, ar trebui să te înveți minte, însă Alicia n-a făcut-o! „Asta mi-a zis chirurgul meu – n.red. că o să arate ca Angelina Jolie -, dar am fost proastă că l-am crezut. În loc, arătam ca un extraterestru. Chiar și Georgia, fiica mea, mi-a spus: Dumnezeule, trebuie să repari asta!, iar ea nu-mi spune niciodată că arăt rău”, a spus Alicia.

E de înțeles de ce fiica Aliciei nu și-a făcut până la această vârstă nicio operație estetică și nici nu are de gând! Mama ei e cel mai bun exemplu de „așa nu”.

Foto: Hepta, Facebook

Cum arată acum Alicia Douvall, femeia care și-a făcut 350 de operații estetice! "Păream un extraterestru"Cum arată acum Alicia Douvall, femeia care și-a făcut 350 de operații estetice! "Păream un extraterestru"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter