Cum arată acum Alicia Douvall, femeia care și-a făcut 350 de operații estetice! „Păream un extraterestru”

Publicat pe

2,4 milioane de doalari a investit Alicia Douvall în chipul și trupul ei aflate în permanentă schimbare, pentru ca, acum, să constate că arată ca… un extraterestru!

În cea mai mare parte a vieții sale, Alicia Douvall a umblat cu fața tumefiată din cauza operațiilor estetice, însă asta nu a oprit-o, modelul în vârstă de 40 de ani având la activ în jur de 350 de intervenții. Prima operație făcută de Alicia Douvall – o operație de mărire a bustului – a avut loc pe când avea 17 ani, iar de atunci modelul a devenit de neoprit.

Alicia a început să-și facă intervenții estetice de la o a vârstă foarte fragedă. La 17 ani, a început cu o operaţie de mărire a bustului, iar două decenii mai târziu a devenit cunoscută întregii lumi drept „Femeia cu 350 de intervenţii”. Pentru aceste intervenții Alicia Douvall a scos din buzunar aproximativ 2,4 milioane de dolari și, chiar dacă nu mai seamănă deloc cu ea, nu se poate opri.

Alicia Douvall, născută Sarah Howe, a ținut prima pagină a publicațiilor mai întâi ca model, iar apoi datorită relațiilor pe care le-a avut cu celebrități ca  Simon Cowell, John Terry, Dean Gaffney și Mickey Rourke. Acum, e cunoscută ca Femeia cu 350 de operații! Din nefericire, fiica ei, Georgia, acum în vârstă de 23 de ani nu și-a văzut mama altfel… Nu îmi vine să cred în ce m-am transformat. Este îngrozitor să ai în braţe propriul copil şi să nu poţi să îi zâmbeşti. Am fost egoistă, dar lucrurile se vor schimba', povestea ea cu ani în urmă. Nu s-a ținut de cuvânt!

Alicia Douvall și-a pus viața în pericol cu atâtea operații estetice!

Alicia Douval – model, socialite și rtar de reality show – a fost mai toată viața ei plină de bandaje și de vânătăi de la liftinguri de față, de posterior, măriri de sâni și o mulțime de alte intervenții la care unii nici măcar nu se pot gândi. Mai mult, a fost la un pas de moarte după ce implanturile fesiere i-au explodat, iar când a devenit mamă nici măcar nu i-a putut zâmbi propriului copil, pentru că operațiile faciale nu-i permiteau asta.

În momentul în care chirurgul tău estetician îți promite că vei arăta ca Angelina Jolie, dar rezultatul este devastator, ar trebui să te înveți minte, însă Alicia n-a făcut-o! „Asta mi-a zis chirurgul meu – n.red. că o să arate ca Angelina Jolie -, dar am fost proastă că l-am crezut. În loc, arătam ca un extraterestru. Chiar și Georgia, fiica mea, mi-a spus: Dumnezeule, trebuie să repari asta!, iar ea nu-mi spune niciodată că arăt rău”, a spus Alicia.

E de înțeles de ce fiica Aliciei nu și-a făcut până la această vârstă nicio operație estetică și nici nu are de gând! Mama ei e cel mai bun exemplu de „așa nu”.

Foto: Hepta, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro