Cum arată anul acesta Paştele în familia Ralucăi Zenga

Publicat pe

 La fel ca in fiecare an de sarbatori, Raluca Zenga demareaza o intreaga desfasurare de forte in bucatarie.

 

zenga

 

Ea trebuie sa gateasca atat retetele preferate ale soţului ei, cât şi ale celor doi copii ai lor, Walter jr si pe Samira. Si, la fel ca în fiecare an, trebuie ca sarbatorile sa ii prinda pe toti in haine noi!

 

Le citim copiilor pe întelesul lor despre Paste, vopsim si decoram ousoare impreuna, facem pască si cozonac, cumpăram hăinuțe noi, de purtat dupa noaptea de Înviere”, marturiseste Raluca.

 

Raluca şi familia ei adoră atât reţetele româneşti, cât şi unele preparate tradiţionale italiene. „Pentru mine bucatele „capitale” de Paste sunt coșulețul cu oua roșii, drobul, stufatul, pasca cu brânza dulce si stafide si cozonacul cu nuca- exact ceea găseam pe masa de duminica in copilărie. Din tradiția italiana am adoptat torturi sărate cu spanac, brânza ricotta si ou (torta pasqualina), lasagna cu sos alb, si „pâinea de Paste”, un colac împletit cu oul vopsit in mijloc, presărat cu bombonele colorate ca niste confetti', a mai spus vedeta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter