Cum arăta Carmen Iohannis în tinereţe. Prima Doamnă a luat, în copilărie, lecții de balet și de pian

Publicat pe

Carmen Iohannis a împlinit 59 de ani pe 2 noiembrie şi trăieşte alături de actualul preşedinte al României de aproape 30 de ani. Prima Doamnă a României provine dintr-o familie catolică, înstărită, din satul Sântu, județul Mureș. Tatăl său, Ion Lăzurcă, a fost blănar, o meserie bănoasă la vremea respectivă, iar Carmen a luat, în copilărie, lecții de balet și de pian.

Cum arăta Carmen Iohannis în tinereţe. Prima Doamnă a luat, în copilărie, lecții de balet și de pianCum arăta Carmen Iohannis în tinereţe. Prima Doamnă a luat, în copilărie, lecții de balet și de pian

Carmen Iohannis este una dintre cele mai mediatizate femei din România, fiecare apariţie publică a sa fiind intens comentată, mai cu seamă în urma derapajelor vestimentare. Prima Doamnă a primit, de-a lungul timpului, critici dure legate de anumite apariţii, din cauza unor alegeri vestimentare considerate „nefericite' de către criticii de modă.

Carmen Iohannis preferă hainele colorate, îi plac pastelurile, imprimeurile florale şi fustele deasupra genunchiului, însă în tinereţe avea cu totul alte gusturi. Privind fotografiile sale din timpul studenţiei, putem observa lesne că actuala Primă Doamnă a ţării purta mai mult pantaloni şi haine largi, închise la culoare, care nu îi subliniau silueta, ca în prezent.

Dat fiind faptul că, în copilărie, a luat lecții de balet, nu-i de mirare silueta de invidiat a lui Carmen Iohannis și nici surprinzător faptul că niciodată nu pare să fi avut probleme cu greutatea.

În tinerețe, soția președintelui purta părul lung, închis la culoare și breton, un look total schimbat față de cel actual.

Pe Klaus Iohannis l-a cunoscut la vârsta de 22 de ani, când era încă studentă, iar șapte ani mai târziu s-au căsătorit. Înainte să devină prima doamnă a României, Carmen a lucrat ca profesoară la Agnita și Sibiu, alături de soțul ei. După ce Klaus Iohannis a preluat președinția României, Carmen Iohannis a decis să își păstreze jobul de profesoară de engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Motivul pentru care Klaus Iohannis și soția lui nu au copii

Explicația a fost data chiar de Klaus Iohannis, acesta dezvăluind de ce nu are niciun urmaș în momentul în care o serie de afirmații ale sale au fost răstălmăcite. După ce a declarat că el și soția au ales să investească în imobile ca urmare a faptului că nu au copii, Președintele a fost aspru taxat.

Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie‘, a dezvăluit Iohannis, care apoi a trebuit să explice de ce nu a ales să adopte.

„Nu a fost o idee pe care să o luăm în considerare, pentru că acum 20 de ani am decis să intru într-o carieră foarte publică și poate dacă aș fi avut copii, nu aș fi făcut acest pas. Așa, am avut mai mult timp, mai multă energie la dispoziție pentru a mă implica în ceea ce fac în calitatea mea de persoană publică‘, a declarat Klaus Iohannis.

 

foto: wowbiz.ro, zi-de-zi.ro 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter