Cum arată Cleopatra Stratan în costum de baie. Artista și-a surprins fanii de pe contul de socializare

Publicat pe

Cleopatra Stratan are 17 ani și s-a transformat total în ultima perioadă, devenind o domnișoară extrem de sexi. Artista a postat o imagine pe contul de socializare, care a stârnit reacții în rândul unor fani. Fotografia  fost realizată la filmările celui mai recent videoclip, iar aceasta apare în costum de baie.

Cum arată Cleopatra Stratan în costum de baie. Artista și-a surprins fanii de pe contul de socializareCum arată Cleopatra Stratan în costum de baie. Artista și-a surprins fanii de pe contul de socializare

 În urmă cu ceva timp, Cleopatra  a filmat un nou clip, pentru piesa „Angela' și de la filmări a postat o fotografie în care apare într-un costum de baie dintr-o singură piesă.

În dreptul imaginii, artita a scris și un mesaj. „De dragul iubirii, sub dușul fericirii!' Postarea a fost apreciată de majoritatea fanilor, însă au existat și câteva comentarii răutăcioase. „Încet-încet te strici și tu ca restul vedetelor', a fost unul dintre comentarii.

Edward Sanda, adevărul despre relația cu Cleopatra Stratan

După ce s-a vehiculat că artista l-a găsit pe Ghiță, pe care îl tot așteaptă la portiță, după cum spunea celebra ei piesă, ce i-a adus consacrarea la doar trei ani, se pare că lucurile nu stau așa.

Edward Sanda a lămurit situația, explicând că între el și Cleopatra există o conexiune specială, dar nu una de îndrăgostiți, ci de prieteni.

Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră şi adevărată. Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical. (…) Nu ştiu de ce a venit toată aceasta nebunie, fix în această perioadă în care nici nu m-am întâlnit, ea fiind stabilită în Chişinău. Mă aşteptam la zvonuri de genul acesta, acum câteva luni când era în Bucureşti. (…) Momentan, nu avem niciun fel de legătură. Nu sunt eu fericitul „Ghiţă’, a spus Edward Sanda pentru Star News.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter