Cum arată Feli la 6 luni după ce a născut. Artista a slăbit și are un nou look

Publicat pe

La șase luni după ce a devenit mamă, Feli a uimit nu numai datorită unui look nou, ci și datorită faptului că a reușit să revină atât de repede la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată!

Prezentă la lansarea colecției Irinei Voinea, stilista lui Smiley, care, după ce a creat haine special făcute pentru celebrități – printre care Andi Moisescu, Otravă, regizorul Iura Luncașu și Pavel Bartoș -, acum dă tonul în moda de streetwear pentru bărbați, Feli a uimit, afișând aceeași siluetă de dinainte de a rămâne însărcinată. Artista, care în trecut a avut probleme de greutate – Feli a slăbit, acum 3 ani, peste 30 de kilograme în 6 luni! -, și-a revenit în mod spectaculos la doar o jumătate de an după ce a devenit mamă.

Feli a revenit la silueta dinainte!

Invitatii la eveniment, Smiley, Seredinschi, Sore, Alin Gălățescu, Whats Up, Otrava, Giulia, Andi Moisescu și Pavel Bartoș, au aplaudat-o pe Irina la scenă deschisă, colecție IVY ICONIC fiind lansată prin intermediul unui eveniment atipic, o expozitie ca într-un muzeu de artă, cu manechine vii, cu instalații de oglinzi și lumini, sub bagheta muzicala a lui Jean Gavril si a lui Feli.

Totul a culminat cu  un shooting black & white cu Smiley, Pavel Bartoș, Andi Moisescu, Mihai Petre, Alex Petricean, Simone Tempestini, Mr Jurjak, Ciprian Marica, Virgil Ianțu, Vali Bărbulescu, care a fost și fotograful sesiunilor, și, nu în ultimul rând, Feli, care arăta extraordinar îmbrăcată în costum bărbătesc. Artista pare să fi dat jos toate kilogramele acumulate în perioada sarcinii, efort cu atât mai lăudabil cu cât organismul înregistrează greutatea la care ai stat cel mai mult și de aceea foștii supraponderali au tendința de a se reîngrășa. Din fericire, nu este și cazul lui Feli, care este din nou suplă.

 

 

Cum arată Feli la 6 luni după ce a născut. Artista a slăbit și are un nou lookCum arată Feli la 6 luni după ce a născut. Artista a slăbit și are un nou look

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter