Cum arată fetița lui Kim Kardashian cu părul desfăcut

Publicat pe

Până acum, de fiecare dată când North West a apărut în public sau în fotografii, aceasta a avut părul prins în coadă sau coc.

51843518 Pregnant reality star Kim Kardashian and her daughter North West are spotted out and about in New York City, New York on September 7, 2015. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Săptămâna trecută, însă, mama acesteia s-a hotărât să le arate fanilor cum arată fetița sa atunci când se trezește. Kim a postat pe Instagram o poză intitulată 6am' care pare să fi fost făcută chiar în dressing-ul adorabilei micuțe cu părul creț.

Screen+Shot+2015-09-28+at+5.21.14+PM

Nori are o colecție impresionantă de haine, cei mai mari designeri ai lumii trimițându-i periodic articole vestimentare care mai de care. Cu toate acestea, nu putem să nu ne amuzăm în privința alegerii rochiței cu Minnie Mouse din ziua respectivă. 🙂

 

Mai mult decât atât, se pare că North are gusturi extrem de precise când vine vorba de vestimentație, slăbiciunea sa numărul 1 fiind pantofii. Kim a declarat pentru Vogue că aceasta nu acceptă nici măcar să i se schimbe scutecul fără să fie încălțată.

2014-02-17+08_46_04-kimkardashian+on+Instagram

 

Sursă foto: hepta.ro

Instagram.com.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter