Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj. Fanii au taxat-o imediat: "Nu-și dorește nimeni sa te vadă pleoștită!"

Publicat pe

Gabriela Cristea este una dintre cele mai sincere vedete de la noi și, foarte activă pe conturile de socializare fiind, împarte celor care o urmăresc frânturi din viața ei de zi cu zi, cu bune și cu rele. Bruneta postează atât fotografii când arată impecabil, dar și imagini cu ea abia trezită din somn. Nu toți dintre fanii săi apreciază, însă, naturalețea Gabrielei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Până să devină mamă, Gabriela Cristea era inclusă an de an în topul celor mai frumoase femei din România, însă odată cu venirea pe lume a celor două fetițe a dispărut și alura de iepuraș Playboy, din memoria fanilor săi.

Sarcinile și-au pus amprenta pe silueta vedetei, însă dietele pe care le urmează în ultima vreme au dat rezultate și Gabriela a slăbit spectaculos. Nu se oprește, însă, aici și vrea să ajungă la kilogramele pe care le avea când era inclusă pe poziții fruntașe în topurile mai sus amintite.

În această dimineață, bruneta și-a atras și câteva comentarii răutăcioase după ce s-a înfățișat în fața fanilor de pe Instagram abia trezită din somn, după o noapte nedormită și, evident, nemachiată.

Urmăritorii vedetei nu au ezitat să lase comentarii, unii de apreciere, iar alții i-au adresat mesaje extrem de urâte:

„Deci când vezi pozele astea nu iti vine sa zici bună dimineața și tie 🤣….vrei sa pari foarte interesanta și curajoasă dar cazi în penibil de multe ori ….imi pare rău dar👎 NU AI STIL

Urata mai esti dimineata si te mai pui si in poza… spalate un pic pe fata prima😅

😂😂😂😂😂 lesin , cum naiba sa pui asa cv pe inst??? Da pe cn intz cum te ai trezit tu 😂😂😂,mare ti e gradina Doamneeeeeeee/

Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă..”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor ei, care au criticat-o pentru fotografiile postate.

Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj. Fanii au taxat-o imediat: "Nu-și dorește nimeni sa te vadă pleoștită!"Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj. Fanii au taxat-o imediat: "Nu-și dorește nimeni sa te vadă pleoștită!"

Din fericire, Gabriela Cristea are mult mai mulți urmăritori care o apreciază pentru sinceritate și curajul de a se afișa naturală, fără machiaj și fără filtre, așa cum procedează majoritatea vedetelor:

„ești Frumoasã !!! Fără filtru, fără machiaj , doar apă și săpun , e un mare curaj admirabil de a demonstra Frumusețea exterioara și interioară !!! 🤗😘

Buna dimineata, o mamica frumoasa si naturala! Sa aveti pofta la cafeluta!

Nu te lua după mesajele răutăcioase, ești f frumoasă, acea frumusețe naturală. Așa arată o mămică cu doi copii încă mici. Te admir pt ceea ce ești.”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter