Cum arată Julie, fata Danei Săvuică, la 26 de ani. E clar, frumusețea se moștenește!

Publicat pe

Julie Stanciu este fiica Danei Săvuică și a lui Răzvan Stanciu, bărbatul de care fostul manechin a divorțat în urmă cu patru ani, după o căsătorie de 25 de ani. Julie are aproape 26 de ani acum și este dovada clară că frumusețea se moștenește, însă nu va face o carieră în modelling ca mama ei, ci în cu totul alt domeniu.

Cum arată Julie, fata Danei Săvuică, la 26 de ani. E clar, frumusețea se moștenește!Cum arată Julie, fata Danei Săvuică, la 26 de ani. E clar, frumusețea se moștenește!

Julie va împlini în decembrie 26 de ani și este o tânără pe picioarele ei. A studiat în străinătate, după ce a obținut o bursă, însă a revenit în România, unde a terminat studiile la Universitatea din București. Apoi, Julie s-a angajat temporar la Ministerul Mediului. Vedeta este foarte mândră de fata ei și se bucură că Julie a găsit acest loc de muncă, pentru că o va ajuta foarte mult la experiența profesională.

„Fiica mea stă pe picioarele ei și îmi urmează unele drumuri. Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale, iar acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională', a declarat Dana Săvuică pentru VIVA! în februarie, anul acesta.

Ce părere are Julie despre divorțul părinților

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au împreună o fiică, pe Julie, în vârstă de 25 de ani. Julie și-a susținut ambii părinți în decizia luată:

„După 25 de ani de relaţie, am divorțat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei’, a declarat Dana Săvuică pentru Antena 1.

 

foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter