Cum arată și cu ce se ocupă Florin, fratele Mihaelei Rădulescu. Vedeta are o relație foarte bună cu soția lui!

Publicat pe

Pe Mihaela Rădulescu o știe toată lumea, este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și, de când este iubita lui Felix Baumgartner, a ajuns cunoscută și peste hotare. Însă, familia ei a păstrat întotdeauna discreția și puțină lume știe că are un frate pe nume Florin, pasionat de drumeții și fotografie.

Cum arată și cu ce se ocupă Florin, fratele Mihaelei Rădulescu. Vedeta are o relație foarte bună cu soția lui!Cum arată și cu ce se ocupă Florin, fratele Mihaelei Rădulescu. Vedeta are o relație foarte bună cu soția lui!

Florin, pe numele său de naștere Țiganu, a împrumutat – în 1996-  numele Rădulescu de la sora lui celebră, la fel ca toată familia divei, de altfel. Florin Rădulescu este căsătorit şi are o fetiţă, Ioana.

A fost salvamontist, fiind pasionat de drumeţii şi expediţii, iar pe vremea când Mihaela Rădulescu prezenta „Duminica în familie', cei doi au lucrat împreună.

Momentan, Florin filmează la nunţi, botezuri, dar şi alte evenimente, iar veniturile familiei sunt rotunjite de banii care vin din salonul de machiaj deținut de soția lui, Anca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter