O mai ții minte pe Gianina Corondan? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani

Publicat pe

Gianina Corondan este una dintre cele mai populare vedete ale anilor 2000 și pare greu de crezut că are 50 de ani. Are același look rebel care a consacrat-o și un spirit tânăr, iar felul în care își trăiește viața și acum ilustrează perfect motto-ul „Ai vârsta pe care o simți!”. Iar Gianina nu a trecut nici măcar de 30 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gianina Corondan s-a remarcat prin energia sa ieșită din comun și spontaneitate, dar până de curând, vreme de câțiva ani buni a intrat într-un con de umbră. A revenit apoi la „Te cunosc de undeva”, unde sonda viața de culise a show-ului, iar apoi prezenta la TVR 1 emisiunea „Fețe-fețe”.

O mai ții minte pe Gianina Corondan? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de aniO mai ții minte pe Gianina Corondan? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani

Cum se menține în formă Gianina și care este secretul energiei sale debordante, la câteva zile după ce a împlinit 50 de ani.

„Aşa sunt eu. Nu am astâmpăr, mereu trebuie să găsesc oameni inspiraţionali, să iau interviuri, să fiu în priză, să am noutăţi. Mă joc cu nepoţii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT.

Sunt doi băieţi de 5 şi 10 ani şi îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii. Dar ce să vă zic, mănânc normal, îmi amintesc mereu că echilibrul este normal, la sală mai mergeam înainte de pandemie, acum fac doar acasă sport.

Fac câte 15 minute de mişcare, nu am o rutină, merg cu bicicleta, pe jos, alerg, nu e nici un secret. E şi vorba de gene, de moştenire genetică. Chiar dacă mai iau în greutate câteodată, mai flămânzeam când era cazul. Sunt ca un hopa mitică, schiez, dar mereu iau lecţii sau merg pe derdeluşul de începători, nu sunt expertă', a povestit Gianina Corondan pentru Click!.

Citește și:

David Măruță are și el COVID-19. Cum se simte fiul Andrei și al lui Cătălin

Simina, fosta soție a lui What’s Up, vorbește în premieră despre iubitul ei: „Ne-am cunoscut la muncă'

Unde vor locui fetele cuplului Pepe – Raluca Pastramă, după divorț: „Vor în casa lor!”

Dragostea o menține tânără

Şi mai are un secret: niciodată nu e singură, deşi nu are familia ei, adică soţ sau copii.

„Întotdeauna am avut iubit. Mai am un frate mai mic, doi nepoţi, familie. Sunt mereu cu cei pe care îi iubesc', a mai spus Gianina Corondan, care este şi organizatoare de evenimente online în ultima vreme.

Cu ce se ocupă Gianina Corondan acum

„Acum fac emisiuni pe YouTube, fac „Vizite de lucru', unde am diverse întâlniri cu producători români şi vorbesc despre lucruri făcute în România, mâncare sănătoasă, sau produse româneşti.

Am multe alte planuri, încerc să scot în faţă oamenii oneşti, care scot pe piaţă lucruri bune. Sunt întrebată de fani de multe ori unde se găsesc produsele respective', a mai povestit vedeta. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter