Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Emil Boc. Oana este pasionată de poezie și de muzica rock

Publicat pe

Deși este de 26 de ani soția lui Emil Boc, multă lume încă se întreabă cum arată și cu ce se ocupă Oana Boc, femeia din spatele primarului reales al Clujului. Emil Boc a fost tot timpul discret cu viața privată și a preferat să-și țină familia departe de scena politică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana și Emil Boc sunt căsătoriți de 26 de ani și au împreună două fete, Cezara și Patricia. Soția primarului reales al Clujului a impresionat întotdeauna prin discreție, însă la fiecare apariție publică a primit aprecieri datorită unui look impecabil.

Emil Boc, actualul primar al Clujului, fostul premier al României în perioada 22 decembrie 2008- 6 februarie 2012, are şi două fete împreună cu Oana Boc, soția lui de 26 de ani: Cezara şi Particia.

Oana Boc este lector univ. dr. la departamentul de Limba română şi lingvistică generală din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai' din Cluj-Napoca, loc unde a continuat după ce şi-a terminat studiile în 1993.

Citește și: Ce salariu va avea Nicușor Dan la Primărie. Noul edil al Capitalei a avut venituri modeste, până acum

„În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte', spunea Oana Boc în cadrul unui interviu acordat campuscluj.ro.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Emil Boc. Oana este pasionată de poezie și de muzica rockCum arată și cu ce se ocupă soția lui Emil Boc. Oana este pasionată de poezie și de muzica rock

Potrivit playtech.ro, Oana Boc avea în anul 2016 salariu de aproximativ 3.200 de lei pe lună de la Universitatea unde predă. Astfel, în declarația de avere, Emil Boc a trecut că soția sa a obținut între ianuarie – mai 2016 un veit de 16.394 de lei, tot anul ridicându-se la suma de 37.958 de lei.

Potrivit ultimei declarații de avere a lui Emil Boc, soția lui, Oana Boc, a câștigat în 2019 suma de 71.000 de lei. Pentru 2020, Emil Boc a declarat că veniturile soției sale, între lunile ianuarie și iulie 2020, au fost de aproape 45.000 de lei, adică aproape 6.500 de lei salariu lunar.

Citeste si: Cove are un salariu fabulos! Vorbește lumea că o sumă cu patru zerouri îi intră în cont lunar!

Pe lângă meseria de profesor, Oana Boc este şi scriitoare, ea având cateva volume de poezii deja publicate.

„De fiecare dată se întâmpla să plouă / când mă priveai în felul acela / şi fulgerul mă făcea să tremur, / pentru că de fiecare dată mă / străbătea / până la glezne de adânc. / Mă ţineai în braţe foarte puţin, / dar după aceea trupul meu tot / era tatuat cu fluturi / care îşi luau zborul, pe rând, / la începutul fiecărei secunde. / Degeaba încercam să-i opresc, / uneori chiar le rupeam câte o aripă, / doar să rămână. / Ei zburau, totuşi, chiar şi cu o aripă / frântă / în zigzaguri buimace, cu echilibrul / fragil. / Am înţeles apoi că acesta le era rostul: / să-mi rupă câte o secundă din trup / şi să zboare departe, / reconstituindu-mă în văzduh / pentru ochii tăi / în serile cu ploaie”. – fragment din poezia „Trenul”, creaţia Oanei Boc.

Pe lângă dragostea pentru familie, poezie şi studenţi, Oana Boc este îndrăgostită şi de muzica rock, adesea fiind văzută alături de tinerii pe care îi are elevi în cluburile din Cluj, la diverse concerte.

Citeste si: Ce salariu are Raed Arafat. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne are mai multe surse de venit

foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter