Cum arată și cu ce se ocupă Tudor Turcu, la 9 ani de când a câștigat X Factor. Din ce își câștigă banii în pandemie: s-a reprofilat

Publicat pe

Îl mai țineți minte pe Tudor Turcu, artistul care a câștigat X Factor acum 9 ani? Între timp, viața i s-a schimbat total lui Tudor: a participat la Eurovision, a devenit tată de două ori și s-a apucat de pictură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tudor Turcu a câștigat X Factor în 2012, după ce a ajuns în finală cu Ioana Anuța, lansată în muzică, ulterior, cu numele Jo.

Cum arată și cu ce se ocupă Tudor Turcu, la 9 ani de când a câștigat X Factor. Din ce își câștigă banii în pandemie: s-a reprofilatCum arată și cu ce se ocupă Tudor Turcu, la 9 ani de când a câștigat X Factor. Din ce își câștigă banii în pandemie: s-a reprofilat

Tudor Turcu avea 30 de ani pe atunci și făcea parte din echipa lui Cheloo. Anii au trecut, între timp Tudor s-a căsătorit și este tatăl a două fetițe. În ceea ce privește cariera muzicală, Tudor Turcu, câștigătorul X Factor 2012, a lansat melodia „Soarele răsare', care „este dedicată tuturor românilor', a declarat artistul.

Tudor Turcu are două fetițe, pe Anastasia Maria de 4 ani și pe Andreea Monica de 2 ani.

„Andreea Monica Turcu, puritatea și rodul iubirii noastre, un suflețel curat venit în lumea noastră! Alături de surioara ei, Anastasia Maria, ne-a încărcat casa și inimile de bucurie, înțelepciune și iubire și ne fac cei mai fericiţi și împliniţi părinți.

Dragostea la prima vedere a venit din partea părinților spirituali Aurelian Temişan- Monica Davidescu și a prințesei lor, Dora ', a postat artistul pe rețelele sociale, în urmă cu un an.

Citește și:

Îl mai ții minte pe Soso de la Big Brother? La 17 ani după ce a devenit faimos, este medic în Germania și luptă împotriva coronavirusului

Mirela Vaida, acces direct în dormitor: „Ăia care fac mult amor știu să…”. Detalii picante din viața de cuplu a vedetei

Îl mai ții minte pe Omar, primul câștigător Next Star? Cum arată acum, la 20 de ani, și ce artist l-a „adoptat”

Tudor Turcu își vinde picturile pe internet

Tudor Turcu a pictat tot timpul, în paralel cu muzica, dar pentru că pandemia îl împiedică să facă o expoziție, își vinde lucrările pe internet.

Astfel că până acum a realizat multe picturi superbe pe care le-a scos la vânzare pe rețelele sociale. „Am vândut peste 20 și am multe comenzi în țară și mai nou în străinătate, în  Norvegia, Germania, Spania sau Anglia', a mărturisit solistul pentru Click!.

La licitație un tablou costă între 700 și 2.000 de lei, iar la cele pe comandă prețul poate fi chiar dublu sau triplu, în funcție de dimensiuni și dificultate. 

„Am reușit performanța de a câștiga marele premiu'

„Muzica şi pictura au fost şi sunt de nedespărţit în sufletul meu. După 12 ani de experienţe, am participat la preselecţia concursului X Factor, iar după 6 luni de etape grele, dublate de încurajările publicului care m-a îndrăgit, am reuşit performanţa de a câştiga Marele Premiu, în decembrie 2012.

A urmat selecţia naţională Eurovision 2013, unde am ajuns în finală cu melodia Hello, chiar de la prima participare. Tot ce am reuşit să fac în muzică datorez publicului care m-a încurajat şi susţinut tot timpul', spunea Tudor pentru trăieștemuzica.ro, acum ceva vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter