Cum arată soţia fostului preşedinte Emil Constantinescu. Se cunosc din facultate şi sunt căsătoriţi de 56 de ani!

Publicat pe

Nadia Ileana Bogorin este o doamnă discretă, ale cărei apariţii în spaţiul public au fost extrem de rare, chiar şi pe durata mandatului de preşedinte al soţului Emil Constantinescu, în perioada 1996-2000.

Cum arată soţia fostului preşedinte Emil Constantinescu. Se cunosc din facultate şi sunt căsătoriţi de 56 de ani!Cum arată soţia fostului preşedinte Emil Constantinescu. Se cunosc din facultate şi sunt căsătoriţi de 56 de ani!

Nadia Ileana Bogorin (79 ani) şi Emil Constantinescu (80 de ani) sunt împreună din perioada studenţiei şi sunt căsătoriţi de 56 de ani. Doamna şi domnul Constantinescu au terminat Facultatea de Drept Bucureşti, iar în 1963 au decis să formeze o familie.

Mai târziu au apărut copiii lor, Dragoş şi Norina.

Fiica lui Emil Constantinescu este măritată cu medicul Cristi Boru şi este fondatoarea unei companii ce se ocupă de consultanță pentru străinii care vor să-și deschidă o afacere în România, potrivit bugetul.ro.

Dragoş Constantinescu este directorul unei companii românești pentru energie solară, ambii aflându-se și lucrând în țară.

Un amănunt mai puțin cunoscut despre fosta primă a doamnă a României este că aceasta a fost jurist de profesie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter