Cum arată soția lui Ivan Patzaichin, femeia care i-a schimbat viața

Publicat pe

Fire discretă, Ivan Patzaichin (65 de ani) vorbește foarte rar despre viața personală, mai ales despre femeia alături de care trăiește o poveste de dragoste din 1975, anul în care a întâlnit 'cele mai frumoase picioare' văzute până atunci.

 

Ivan Patzaichin

 

Într-un interviu pentru oamenidepoveste.ro, campionul olimpic la caiac-canoe s-a lăsat purtat în trecut, până în anul de grație 1975, când a întâlnit-o pe Georgiana, o femeie ambițioasă și superbă, de care s-a îndrăgostit pe loc. Momentul în care Cupidon a înfipt săgeata în inima campionului pare desprins dintr-un film de dragoste clasic.

 

'Era prin 75, îmi făceam de lucru la mașină. Nu de alta, dar era 23 August, aveam liber și, cum eram un tinerel cumințel, nu găsisem altceva mai bun de făcut', începe timid povestea canoistul, pe atunci posesorul uniu Ford Coupé argintiu, cu tapițerie din piele roșie.

 

În acel an Ivan Patzaichin devenise dublu campion olimpic la caiac-canoe, era burlac și locuia singur într-o garsonieră din București.

 

'Așa cum eram, băgat cu totul sub mașină, văd, la un moment dat, o pereche de picioare înfipte bine pe tocuri. Erau cele mai lungi picioare pe care le văzusem vreodată. Nu se mai terminau… Timid, timid, dar am sărit ca un arc. M-am dus imediat după ea, după stăpâna picioarelor, am încercat să intru în vorbă… Nimic, m-a pus imediat la punct. N-am renunțat însă, am luat-o pe ocolite', își amintește Patzaichin.

 

Citeste continuarea pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter