Cum îşi începe ziua Andreea Marin. Îi dă energie şi este gata în câteva minute!

Publicat pe

Mamă a unei fetiţe, vedetă implicată în numeroase proiecte, campanii şi acţiuni caritabile, Andreea Marin are nevoie de multă energie pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile stabilite pentru o zi.

 

smoothie

 

Astfel, pentru a avea vitalitate, Andreea îşi începe ziua cu o ceaşcă de smoothie tonic, un amestec delicios de fructe de sezon şi legume, care este gata în doar câteva minute.

 

Andreea combină morcov, măr, portocală, pepene galben şi zmeură, iar rezultatul este unul sănătos, energizant şi aromat. Servit în grădina casei sale, dimineaţa devreme, sucul conţine numeroase vitamine, fiind un adevărat elixir pentru sănătate.

 

Preţuieste viaţa! Încep ziua cu o ceaşcă de „smoothie tonic”: amestec delicios, sănătos, energizant şi aromat de morcov, măr, portocală, pepene galben şi zmeură.'

 

Vedeta promovează un stil de viaţă sănătos, acordând o atenţie deosebită alimentaţiei şi sportului. Fructele şi legumele crude ocupă un rol important în dieta sa, iar combinaţiile raw sunt extrem de appreciate de vedetă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter