Cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți: „Este foarte importantă intimitatea dintre soți. Efectiv, închidem telefoanele și...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună două fetițe superbe, pe Victoria și Iris, micuțe ce au devenit centrul Universului lor. Deși sunt niște părinți devotați, aceștia nu neglijează nici momentele în doi. Iată cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Despre mama Gabriela Cristea am vorbit, hai să ne ocupăm puțin și de soție! Tu și Tavi sunteți un cuplu cu vechime, iar viața voastră s-a schimbat cu 180 de grade odată cu venirea pe lume a fetițelor. Mai aveți timp și pentru voi?

Încercăm să avem grijă de noi și de relația noastră, pentru că noi credem că, dacă nu ne ocupăm de noi doi, se duce de râpă totul. Pe relația dintre noi doi se construiește relația cu fetele noastre, relația pentru carierele noastre și așa mai departe, și dacă noi doi suntem confortabili, atunci toate lucrurile vin ușor și de la sine, pentru că ne sprijinim unul pe celălalt. Am înțeles asta în timp și lucrăm în fiecare zi la acest aspect. Nu ne iese în fiecare zi, dar dacă dintr-o săptămână ne ies șase zile, atunci eu cred că ieșim pe plus în relația cu familia noastră.

Cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți: „Este foarte importantă intimitatea dintre soți. Efectiv, închidem telefoanele și...' / EXCLUSIVCum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți: „Este foarte importantă intimitatea dintre soți. Efectiv, închidem telefoanele și...' / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog, după divorțul de Marcel Toader. Ce s-a întâmplat cu banii pierduți în afacerile cu fostul soț: „Aș putea să mă războiesc cu fiul lui, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog, după divorțul de Marcel Toader. Ce s-a întâmplat cu banii pierduți în afacerile cu fostul soț: „Aș putea să mă războiesc cu fiul lui, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Deea Maxer, noi imagini cu iubitul ei. Cu ce se ocupă bărbatul și ce diferență de vârstă e între ei

Citește și: Dinu Maxer, mărturisiri dureroase despre moartea misterioasă a fratelui său mai mic: „Nu știm nici până acum cine e făptașul. Eu nu am fost la înmormântare”

Cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți

Cât de greu e să faci să nu dispară flacăra pasiunii într-un cuplu cu copii? Te-ai temut, înainte de a deveni mamă, de lucrul acesta? Nu este un secret pentru nimeni că apar alte și alte priorități mereu…

Flacăra pasiunii se menține împreună cu partenerul, iar noi avem flacără suficientă, dacă mi-e permis să spun așa. (râde) Am înțeles că nu trebuie să moară pasiunea odată cu venirea pe lume a copiilor, drept
dovadă că am făcut și al doilea copil, adică tot din pasiune a fost făcut. (râde) Este foarte importantă intimitatea dintre cei doi soți.

Mai nou, de puțină vreme, am hotărât ca un weekend pe lună să fie weekendul părinților, în care fetele stau undeva, la bunica, la Paula și la Gelu, la nași, în diverse locuri unde reușim noi să le plasăm, și să mergem și să ne ocupăm doar de noi doi. Efectiv, închidem telefoanele și doar în situații extreme, dacă se întâmplă ceva cu fetele, ceea ce, Slavă Domnului!, nu s-a întâmplat până acum, să ne sune și să aflăm despre fete. În rest, de sâmbătă de la prânz și până luni la prânz, când mergem să luăm fetele, cu ghilimelele de rigoare, nu dorim să știm decât despre noi doi.

„Am hotărât ca o dată pe lună să ne ocupăm doar de noi doi'

Când ați fost ultima oară, tu și Tavi, undeva doar voi doi? Știu că la finele lui 2021 v-ați aventurat singuri la munte trei zile… Ați mai repetat experiența?

Așa cum îți spuneam și mai devreme, am hotărât ca o dată pe lună să ne ocupăm doar de noi doi și să ne luăm un weekend doar pentru noi doi. Ultima oară am fost plecați la Predeal.

Ce gesturi romantice își fac Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Care este cel mai recent gest romantic care l-a făcut Tavi pentru tine sau tu pentru el?

Să știi că el este mult mai romantic decât mine. El se gândește să facă mult mai multe gesturi decât mine, dar cred că gesturi tandre și romantice facem în fiecare zi unul față de celălalt. Momentul acela în care, efectiv, partenerul se lasă pe el, chiar și pentru 10 minute, chiar și pentru o jumătate de zi, și se ocupă de treburile tale, ca să te ajute pe tine, pentru că tu nu mai faci față, mi se pare un gest tandru și romantic. Iar lucrurile astea s-au întâmplat foarte des în ultima vreme, pentru că eu am avut nevoie de mai mult ajutor, dar știm amândoi că o să vină și vremea când va trebui să-i întorc cumva aceste gesturi.

În rest, cadouri și din astea ne facem aproape zilnic sau măcar o dată pe săptămână dacă nu, și cred că cel mai frumos cadou pe care putea să mi-l facă a fost surpriza de a merge împreună în Tenerife, care a fost, ce să vezi?, gestul romantic făcut tot de soțul meu.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă