Cum a reușit cântăreața Eugenia Nicolae să treacă peste hate, după participarea la Eurovision: „A funcționat ca o terapie, un balsam pentru sufletul meu”

Publicat pe

Cum a reușit cântăreața Eugenia Nicolae să treacă peste hate, după participarea la Eurovision. Eugenia Nicolae lansează Gura lumii, o piesă inspirată de comentariile pe care le-a primit de la public de-a lungul timpului. Cântăreața a povestit pentru VIVA! cum s-a născut piesa Gura lumii și ce a învățat ea, de-a lungul timpului, în urma criticilor primite de la cei din jur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a reușit cântăreața Eugenia Nicolae să treacă peste hate, după participarea la Eurovision. Eugenia Nicolae trăiește și respiră muzică, iar pentru anul acesta a pregătit o mulțime de piese noi compuse și interpretate de ea. A început 2022 în forță, calificându-se la Selecția Națională Eurovision 2022 cu „Doina', piesă compusă de către artistă, iar acum vine cu o piesă nouă, inspirată de comentariile pe care le-a primit de la public de-a lungul timpului.

Cum a reușit cântăreața Eugenia Nicolae să treacă peste hate, după participarea la Eurovision: „A funcționat ca o terapie, un balsam pentru sufletul meu'Cum a reușit cântăreața Eugenia Nicolae să treacă peste hate, după participarea la Eurovision: „A funcționat ca o terapie, un balsam pentru sufletul meu'

Cum a reușit cântăreața Eugenia Nicolae să treacă peste hate, după participarea la Eurovision

Eugenia Nicolae a dezvăluit, pentru VIVA!, cum a luat naștere piesa Gura lumii.

„Piesa Gura Lumii a pornit ca un îndemn către mine. A fost o perioadă în care fiecare observație a oamenilor din jur lăsa amprente asupra mea. Mai târziu, o dată cu expunerea media a apărut și avalanșa de comentarii și mesaje primite în online.

Treptat a trebuit să învăț cum să fac față, cum să trec peste hate-ul gratuit și chiar să înțeleg nevoile oamenilor care comentează răutacios.

Am simțit că sunt pe drumul cel bun și nu mă mai afectează gura lumii abia după momentul Eurovision. La scurt timp am scris această piesă, a funcționat ca o terapie, un soi de balsam pentru sufletul meu, ca o mulțumire de sine.

Gura lumii este un îndemn pentru toți oamenii de a renunța să facă lucruri de dragul lumii sau pentru a-i mulțumi pe alții, de a avea curajul să spună nu' și de a-și păstra focusul pe visurile lor. Eu promit să ascult această piesă ori de câte ori mă pierd prin avalanșa de păreri sau atunci când ego-ul meu vorbește mai presus de ceea ce sunt eu cu adevărat', spune Eugenia Nicolae.

Citește și: De ce se ceartă Oana Roman cu Marius Elisei:'Trecutul pe care îl are fiecare…'

Citește și: Cum arată și cât a costat casa în care locuiește George Buhnici.Este în TOP 10 mondial

Citește și: Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț:„Sunt mai puternică decât credeam’. Ce decizie a luat în privința fetițelor sale

„Gura lumii este o piesă născută din adevăr”

Noul single, Gura lumii, este realizat în colaborare cu artistul și prietenul său RIME, alături de care artista lucrează constant în studio, scrie muzică. RIME sau Liviu Tănăsoiu este și producătorul său muzical și cel care aude pentru prima dată ideile pieselor sale.

„Gura lumii este o piesă născută din adevăr. Părerea oamenilor, de cele mai multe ori, este subiectivă, bazată pe ego, frustrări, sau în raport cu relația pe care o au cu ei înșiși. Acesta este și motivul pentru care am învățat să avem mai degrabă încredere în ceea ce simțim noi.

Ne dorim ca mesajul piesei să ajungă la cât mai mulți oameni, mai ales la cei care au nevoie să aibă mai multă încredere în ei. În ceea ce privește producția piesei, am căutat să îmbin influența din folclor a Eugeniei Nicolae cu zona afro-trap, creând astfel un sunet familiar și în același timp diferit.

Videoclipul este filmat și regizat de Silviu Mîndroc, căruia îi mulțumim pentru implicare, idei și profesionalism', a spus Rime.

Cine este Eugenia Nicolae

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă, care transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese.

Anul trecut a lansat nu mai puțin de 6 piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda', piesă cu care a cucerit inimile oamenilor și piesa „Lie', alături de Puya.

Într-un singur an, a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter