Cum s-a infectat Tora Vasilescu și cu ce sechele a rămas după ce s-a vindecat de COVID-19: "La plămâni am..."

Publicat pe

Tora Vasilescu și soțul ei au trecut, în noiembrie 2020, prin experiența COVID-19. Chiar dacă s-au vindecat, actrița spune că a rămas cu sechele, deși nu au avut o formă gravă a bolii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tora Vasilescu a dezvăluit că nici ea și nici soțul nu au avut o formă severă a virusului. S-au pus repede pe picioare, după ce au urmat indicațiile medicilor, însă problemele de sănătate nu le dau încă pace.

Cum s-a infectat Tora Vasilescu și cu ce sechele a rămas după ce s-a vindecat de COVID-19: "La plămâni am..."Cum s-a infectat Tora Vasilescu și cu ce sechele a rămas după ce s-a vindecat de COVID-19: "La plămâni am..."

După ce cel de-al doilea test a ieșit negativ, Tora Vasilescu a mai făcut o serie de analize și investigații, în urma cărora, din nefericire, a aflat faptul că a rămas cu unele probleme după infectarea cu virusul din China.

'Am avut niște dureri mari în spate, am crezut că e musculatura, dar n-au trecut, atunci mi-am dat seama că erau de la plămâni. Sechele sunt, în urma radiografiei au ieșit mici porțiuni care arată ca sticla mată pe plămâni, dar medicul a zis că este bine că sunt mici, apoi am avut și probleme cu respirația, aveam lipsă de aer', a dezvăluit Tora Vasilescu la emisiunea lui Măruță.

Citește și:

Dan Chișu, glumă pe Facebook după ce s-a vaccinat anti-COVID: „Nu-mi explic erecția de azi-dimineață!”

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a publicat fotografia: „Am încredere că oamenii care au creat vaccinul îmi vor binele”

Scandal uriaș la Survivor, între Georgiana și Andreea: „Îi scot dinții, jur!”

Cum s-au infectat cu COVID-19

Tora Vasilescu a explicat cum s-au infectat amândoi, deși au respectat măsurile de protecție.

Am luat coronavirusul de la soțul meu, deși ne-am protejat cum am putut mai bine. Dar soțul meu s-a dus la un prieten să bea o cafea, a cărei soție era răcită, iar noaptea a făcut temperatură de 38. Am sunat la medic, i-am dat pastile, i-am dus mâncare la ușă, dar nu știu cum, după trei zile l-am luat și ei, deși eu m-am simțit bine.

O săptămână m-a ținut, făcut febră, dar nu mare, apoi mi-am pierdut mirosul și am avut tuse, atunci m-am panicat puțin, dar am avut simptome ușoare', a mai spus Tora Vasilescu.

Tora Vasilescu a făcut oxigenoterapie după COVID-19

Tora Vasilescu crede că s-a infectat cu COVID-19 după o ieșire a soțului în oraș, cu niște prieteni. Deși au respectat normele de protecție, s-au infectat totuși, însă totul s-a terminat cu bine.

„Noi am fost norocoși, am dus boala pe picioare, slavă Domnului. Dar chiar și așa am resimțit-o ca pe o viroză puternică, cu niște manifestări pe care nu le-am mai trăit până acum. Eram pregătită, aveam medicamente în casă și ne-am tratat așa cum ne-au sfătuit medicii.

Apoi am făcut amândoi o lună de oxigenoterapie, la o clinică specializată (n.r. tehnică medicală prin care se creşte concentraţia de oxigen din aerul inspirat pentru a compensa deficitul acestuia din organism). Dar uite că eu am ceva sechele, respirație îngreunată, de unde și vizitele pe la medici. Dar, revenind, in general, suntem bine', a încheiat Tora Vasilescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter