Cum s-a schimbat scenariul serialulului Vlad, din cauza pandemiei de COVID-19. Actorii se comportă ca niște străini, la filmări

Publicat pe

După ce s-au suspendat filmările timp de două luni pentru serialul Vlad, acum, creatorii serialului au decis să ia o serie de norme pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Astfel, întoarcerea pe platourile de filmare a venit 'la pachet' cu o sumedenie de reguli, ba chiar și cu modificări semnificative de scenariu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Criza sanitară provocată de pandemia de COVID-19 s-a răsfrânt și asupra producției difuzate la PRO TV, pentru că filmările implică o echipă numeroasă, iar riscurile sunt pe măsură.

Pentru a putea termina sezonul 3, aproape toți actorii din 'Vlad' au fost testați înainte de întoarcerea pe platou, fiindcă anumite scene necesită apropiere fizică.

Cum se desfășoară filmările

Actorii intră în cabina de machiaj pe rând, iar după fiecare se dezinfectează toate obiectele folosite de aceștia, astfel că timpul de pregătire a unui personaj a devenit automat mai mare ca până acum.

Când este pauză de masă, nu se mai mănâncă la comun, ca înainte de pandemie, când actorii se întâlneau într-un cort, după ce își luau mâncarea din spațiul special amenajat, ci mâncarea se primește în pachete individuale, sigilate, iar fiecare își ia pachetul și îl mănâncă singur în rulota proprie.

Cum s-a schimbat scenariul serialulului Vlad, din cauza pandemiei de COVID-19. Actorii se comportă ca niște străini, la filmăriCum s-a schimbat scenariul serialulului Vlad, din cauza pandemiei de COVID-19. Actorii se comportă ca niște străini, la filmări

Pentru a evita cât se poate posibilitatea de infectare, scenariul a fost rescris astfel încât să se evite scenele cu figurație multă și cele care implică mulți actori la cadru, scrie libertatea.ro.

De acest aspect s-a ocupat Anghel Damian și Lia Bugnar, care pe perioada de autoizolare au regândit traiectoria personajelor din serial, astfel încât scenele care se petreceau în interior să se desfășoare acum în exterior, așadar, să fie filmate în aer liber, unde riscul unei înfectări este mai mic.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter