Cum s-a schimbat viaţa lui Kim Kardashian de când are 2 copii

Publicat pe

Kim Kardashian a devenit mamă pentru a doua oară la sfârşitul anului trecut când l-a adus pe lume pe fiul ei, Saint, iar viaţa ei s-a schimbat complet.

 

kim kardashian

 

Vedeta în vârstă de 35 de ani a dezvăluit pe site-ul său, Kimkardashianwest.com, cum arată viaţa ei în acest moment când este mamă a 2 copii.

 

Cu 2 copii mici, North, de 2 ani şi jumătate, şi Saint de 2 luni, Kim a mărturisit că se trezeşte la ora 4 dimineaţa.

 

„Mama mea spunea tot timpul apropo de copii: când ai un copil, asta este, când sunt 2 te simţi de parcă ai avea 20. Nu am înţeles niciodată sensul acestei fraze până acum'.

 

Kim a mărtursit că se aştepta ca viaţa sa se schimbe după venirea pe lume a celui de-al doilea copil, dar nu se aştepta să fie atât de dur'.

 

Vedeta a mai mărturisit ca îşi doreşte să îi acorde la fel de multă atenţie lui North, pentru ca ea să se simtă iubită şi, din fericire, Kanye o ajută.

 

„Kanye este foarte înţelegător, el şi North iau masa împreună', a spus Kim care, iată, a vorbit cu multă sinceritate despre toate aceste schimbări prin care trec toate mamele.

 

Foto: Hepta

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter