Cum s-au cunoscut Aurelian Temișan și Monica Davidescu, acum 27 de ani: "Te-am privit și..."

Publicat pe

Ziua de 13 ianuarie este una foarte importantă pentru Monica Davidescu și Aurelian Temișan! Aceștia s-au cunoscut în urmă cu 27 de ani, pe 13 februarie 1995, iar cu această ocazie artistul a postat un mesaj emoționant pe Facebook. Aurelian Temișan a dezvăluit, totodată, cum și-a cunoscut soția și pe mama fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și, totodată, perechea care nu a apărut niciodată în revistele de scandal. Sunt de 27 de ani împreună și se iubesc ca-n prima zi.

„27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram în cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine.

Te-am privit și ți-am spus: „simplu Monica, numele și… atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni'. Dacă as fi știut ce ne rezervă viitorul, ți-aș fi spus așa: Monica, intră și spune-le următoarele:

Doamnelor și Domnilor, urmează… soțul meu, tatăl viitoarei și minunatei noastre fetițe, Dora, iubitor de animale, cel cu care am să-mi împart viața, cu bune, cu rele, cu neajunsuri și bucurii, tristeți și lacrimi de fericire…

Cred că ar fi fost o prezentare i-ne-di-tă. La mulți ani ție, la mulți ani nouă!', a fost mesajul transmis de Aurelian Temișan pe contul de Facebook.

Citește și: Trecutul dureros al actriței Mirela Oprișor. Aspirina din ‘Las Fierbinți’ a avut probleme grave cu banii:’A fost sărăcie, mâncam pe datorie’

Citește și: Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor 2022.Are o fiică

Citește și: Cătălin Măruță a fost bătut de un bărbat în autobuz, în trecut:„M-a umplut de sânge. Îl lăsau pe ăla să mă omoare’

Cum s-au cunoscut Aurelian Temișan și Monica Davidescu

După 11 ani în care s-au săturat să fie întrebați când se căsătoresc, Monica Davidescu și Aurelian Temișan au decis să facă și acest pas, deși le era foarte bine împreună și înainte.

Noi ne-am grăbit încet. Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi. Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, cu ocazia unui spectacol la care luam parte şi care era prezentat chiar de viitoarea mea soţie.

Apoi, ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, la Palatul Snagov. Chiar de ziua mea.

Ne-am testat aşadar îndelung. Dar am făcut o treabă bună!’, a declarat Aurelian Temişan acum ceva timp.

Aurelian Temișan nu crede neapărat în certificatul de căsătorie, ci în suportul acordat partenerului, ca și secret al unei relații fericite.

Au fost ani buni, frumoşi, intenşi, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reuşite, ani în doi, după care ani în trei. Dar în aproape toţi anii cu animăluţe în casă, ani în care am asistat la naşteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat şi am fost aplaudaţi. Dar cel mai important e ca am fost sănătoşi şi că am fost şi suntem împreună. Să tot fim!’, a mai spus Adrian Temişan.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter