Cum se certau Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol: ”Eram pe terasă, seara, în șoaptă”

Publicat pe

Actrița Ioana Ginghină a fost invitată în platoul Interviurilor VIVA! unde a oferit mărturisiri despre fostul ei mariaj. Aceasta a 'dat din casă' și a povestit cât de amuzant i se pare cum se certa cu Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină susține că problemele în mariajul cu actorul Alexandru Papadopol ar fi început prin vara lui 2018. Cei doi se certau seara, pe terasa casei lor, în șoaptă, pentru ca nu cumva Ruxi, fiica lor, sau vecinii să îi audă. Nimeni nu a suspectat problemele lor, asta până când a venit iarna.

Cum se certau Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol: 'Eram pe terasă, seara, în șoaptă'Cum se certau Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol: 'Eram pe terasă, seara, în șoaptă'

În iarnă, certurile dintre cei doi soți au continuat. De data aceasta, fiica lor a început să îi audă și să îi întrerupă. Așa că, după sărbătorile de iarnă, cei doi actori au decis să locuiască separat. După ce Ruxi a terminat anul școlar, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la notar.

Cum se certau Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol

'Când am spus că mă doare și pe mine, au început certurile. Tot eu, la un moment dat, am ales să depun actele pentru că nu mai puteam din cauza Ruxandrei. E mare, nu mai puteam să o mint, ea vedea… Cred că, dacă ar fi să fac un film despre această perioadă, ar ieși comedie.

Pentru că noi ne certam pe terasă, seara, după ce se culca Ruxi, în șoaptă, să nu ne audă vecinii. Deci la noi era totul pe șușoteală. Nu exitau țipete, scandaluri, chestii, pentru că nu aveam cum… Dar, la un moment dat, a trecut și vara, a venit iarna și era din ce în ce mai greu de controlat.

Ioana Ginghină este vegetariană de doi ani şi acum ţine dieta cu pepene roşu. Cum se menţine în formă la 41 de ani

Așa a început să se mai audă și Ruxi se trezea, venea și ne spunea 'Iar vă certați?' Ea simțea, mă simțea și mă vedea pe mine plângând. Aveam zile când… În perioada aia am fost mult mai singură. Așa se întâmplă, ne certăm și unul se desprinde de tot ce înseamnă casă și copil, iar altul trage mai tare.

Încerci să faci totul singură, eram 24 din 24 cu Ruxi. Veneam miercurea la birou, de la psiholog, și începeam să plâng. Și mă vedea. Îi spuneam, în mare parte, adevărul. Îi spuneam că m-a răscolit psihologul. Ruxi e mare, face 11 ani, nu mai poți să o păcălești', a mărturisit Ioana Ginghină, în exclusivitate, pentru Interviurile VIVA!

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, prima întâlnire după divorţ. Cum decurge relaţia dintre Ruxi şi tatăl ei: „Suferă amândoi!' 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter