Cum se înțelege Andra cu părinții lui Cătălin Măruță și cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor: „Vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor. Mi-aș dori să ne putem...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Nu sunt puțini cei care s-au întrebat măcar o dată cum se înțelege Andra cu părinții soțului ei, Cătălin Măruță. Ei bine, dacă mai existau și acum „cârcotași', artista le-a dat peste nas, dezvăluind că are o relație foarte bună cu socrii ei. Cântăreața ne-a povestit că-i iubește la fel ca pe părinții ei, încă de când i-a cunoscut prima dată, și și-ar dori să se vadă mai des, pentru ca Eva și David să fie apropiați de bunici. Într-un interviu plin de emoție pentru revista VIVA!, vedeta ne-a spus și cum s-au implicat părinții în căsnicia ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Care e cel mai prețios sfat pe care l-ai primit de la mama ta?

Mama nu mi-a dat neapărat sfaturi, dar toate conversațiile cu ea au o lecție importantă pentru mine. Observ că tratează cu blândețe multe situații, că a ținut ca eu și frații mei să luăm școala în serios. Părinții mei ne-au educat cu un simț dezvoltat al dreptății: nu așteptăm mila cuiva sau norocul să ne lovească, ci muncim și încercăm să fim cât mai corecți cu cei din jur.

Cum se înțelege Andra cu părinții lui Cătălin Măruță și cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor: „Vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor. Mi-aș dori să ne putem...' / EXCLUSIVCum se înțelege Andra cu părinții lui Cătălin Măruță și cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor: „Vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor. Mi-aș dori să ne putem...' / EXCLUSIV

Așadar, dacă ar fi să formulez eu sfaturi, aș zice: Fii blândă cu cei pe care îi iubești, chiar dacă greșesc! Nu uita că nimeni nu e perfect. Numai cu muncă și efort vei culege roade. Nu aștepta să câștigi la loto, transformă-ți visul în realitate. Nu îi lăsa pe alții să îți spună ce poți și cine ești, mai bine le arăți tu asta!

Citește și: Andra recunoaște că e geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el'. Ce spune despre infidelitate / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Andra cu fiica ei, Eva, și băiatul său, David: „Avem și momente mai stresante. Pentru că așa am văzut și eu la mama mea, nici eu…'. Ce spune despre al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…”

Citește și: Cabral și Lili Sandu, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV: „N-am avut emisiune cu femei perfecte'

Cum se înțelege Andra cu părinții lui Cătălin Măruță și cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor

A fost vreun moment când poate simți că ți-ai dezamăgit mama? Nu real, neapărat, dar să te confrunți tu cu acest sentiment…

Eu și mama avem o relație foarte bună, nu îmi aduc aminte să fi avut sentimentul vreodată că am dezamăgit-o. Asta și pentru că ea mi-a arătat mereu o iubire necondiționată. Orice aș fi ales, orice aș fi făcut, am simțit că mama m-ar înțelege și m-ar susține.

Cu soacra ta cum te înțelegi? Cum s-a schimbat sau cum a evoluat relația voastră de la început și până în prezent?

Îi iubesc pe părinții lui Cătălin, îi consider și părinții mei de când ne-am căsătorit. Îi respect și mi-aș dori să ne putem vedea mai des, mai ales pentru că vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor.

„Nu au venit cu sfaturi, ci mai degrabă s-au oferit să ajute'

Chiar, în ce măsură s-au implicat mama ta și mama lui Cătălin în căsnicia voastră? Ai primit și sfaturi nesolicitate, hahaha?! Dar în ceea ce privește creșterea copiilor?

Părinții noștri ne-au respectat alegerea și s-au bucurat pentru noi când i-am anunțat că ne-am îndrăgostit sau că ne vom căsători. Nu au venit cu sfaturi, ci mai degrabă s-au oferit să ajute. Mai ales când copiii erau mici, orice ajutor era binevenit! Nu avem genul acela de relație în care soacra să își certe nora sau ginerele, suntem o familie cu alte valori. Ne iubim și ne ajutăm unii pe alții.

Andra, dincolo de televiziune, știm cu toții că muzica va rămâne marea ta dragoste, indiferent ce ar fi. Ai avut câteva concerte grandioase… Ce mai urmează?

Pregătesc și pentru anul acesta turnee, spectacole cu concepte diferite, pentru toate gusturile. În acest moment, planificăm „Tradițional 2, un spectacol bazat pe ceea ce a fost „Tradițional, un mare succes cu care am fost în 5 orașe din țară, dar și 4 în străinătate. Acum lucrăm la o nouă versiune, cu alte melodii și alți invitați. Mai am în plan single-uri și filmări pentru videoclipuri, desigur. Și vor mai fi și alte spectacole. Aș vrea să fac o tradiție din concertele de Crăciun, de exemplu.

Andra, urare specială pentru femei

Urmează o piesă nouă în viitorul apropiat?

La această întrebare pot să răspund mereu: DA. Am piese înregistrate în care cred foarte mult, abia aștept să le dezvălui publicului pe fiecare dintre ele. Unele o să fie colaborări internaționale.

La final, te invit să le faci o urare tuturor femeilor care ne citesc, fiind luna martie, luna femeilor…

Dragile mele, fie că este luna martie sau altă perioadă din an, sper că luptați pentru visul vostru, că vă cunoașteți calitățile și vi le puneți în valoare și că nu acceptați să fiți tratate fără respect. Iubiți din tot sufletul și înconjurați-vă de oameni care vă iubesc!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Alex Gâlmeanu

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă