Cum se vede Adelina Pestrițu peste 20 de ani: "Cred că o să fiu o femeie plină de tatuaje, tunsă scurt și foarte cool"

Publicat pe

Apariția Adelinei Pestrițu la VIVA! Party 2019 a polarizat imediat toată atenția, vedeta alegând să poarte un outfit fabulos, în ton cu dress code-ul serii. Iată ce ne-a povestit Adelina despre trecut, prezent, dar și despre cum se vede ea în următorii 20 de ani!

Pe 22 mai, revista VIVA! a găzduit cel mai așteptat eveniment monden al anului cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la prima ediție, iar foarte multe vedeta au răspuns prezent cu plăcere invitației noastre. Printre aparițiile care au făcut senzație pe covorul roșu s-a numărat și Adelina Pestrițu, care a arătat statuar într-o superbă creație M.Marquise.

Adelina Pestrițu se vede la fel de cool și peste 20 de ani

Dat fiind că am aniversat 20 de ani, am făcut o incursiune în trecut cu toate vedetele, dar nu am uitat să le întrebăm și despre planurile lor de viitor. Când am întrebat-o cum se vede peste 20 de ani, Adelina ne-a dat un răspuns pe jumătate previzibil. Spunem pe jumătate, deoarece ținuta pe care o purta nu ne-a dus deloc cu gândul înspre această zonă: „Peste 20 de ani, o să am 52 de ani. Cred că o să fiu o femeie plină de tatuaje, tunsă scurt și foarte cool, cu bocanci rock… Deși nu sunt neapărat o împătimită a muzicii rock, cu siguranță o să mă îmbrac atipic vârstei”.

Baby Zeny a spus primul ei cuvânt!

Evident, discuția a alunecat, firesc, spre Zenaida, fiica vedetei. Când vorbește despre ea, Adelinei i se luminează fața și pare că ar putea vorbi la nesfârșit despre micuța ei. Am fost curioși să aflăm dacă Zeny vorbește, dacă a spus deja primul ei cuvânt: „Nu vorbește. A zis de trei ori MA-MA, dar eu n-am îndrăznit să spun: Gata, este MAMA cu acuratețe, pentru că tatăl nu a auzit și nu este de acord. A zis: Nu, dacă eu nu am auzit, cu siguranță nu se pune. Și am zis: Bine, atunci când o să zică MAMA de față cu tine, atunci o să consideri și tu că te-am fentat la faza asta”.

Să fie oare vorba despre o ușoară criză de gelozie paternă din partea lui Virgil Șteblea? Doar se știe că tații au întotdeauna o relație cu fiicele lor…

Vă invităm să aflați mai multe din interviul pe care ni l-a acordat Adelina la VIVA! Party 2019.

Petrecerea noastră aniversară grandioasă nu ar fi fost posibilă fără „ingredientele' esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora și Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter