Cum a slăbit Andreea Marin 25 de kilograme

Publicat pe

Andreea Marin, una dintre ele mai prezente figuri din media românească, a dus la finalul anului trecut o luptă aprigă cu excesul ponderal.

 

Andreea Marin

„O dereglare a metabolismului ca urmare a stresului, a grijilor legate de noua etapă din viața mea și a copilului meu, a lunilor de muncă fără somnul necesar pentru a echilibra balanța și-au pus amprenta pe silueta mea”, a declarat Andreea Marin în cadrul unui eveniment ce anunță intrarea pe piață a unor super-alimente, produse a cărora imagine este vedeta.

Chiar dacă își respecta în continuare programul de sport și dieta, kilogramele în plus nu numai că nu plecau, dar se și depuneau considerabil, de la o zi la alta. Conștientă că astfel va ajunge într-o situaței care nu-i va face cinste, fosta soție a lui Ștefan Bănică s-a decis să ia măsuri. Pentru început a plecat în Turcia, la Acibadem, unde a urmat o cură de detoxifiere după ale cărei principii continuă să se alimenteze și astăzi.

 

Citeşte continuarea pe unica.ro 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter