CURĂ DE SLĂBIRE. Andreea Bănică a slăbit 17 kilograme după ce a născut. Ce DIETĂ a ţinut cântăreaţa

Publicat pe

CURĂ DE SLĂBIRE. Andreea Bănică a slăbit 17 kilograme după ce a născut cu o dietă uşoară, care a ajutat-o, în doar patru luni, să scape de greutatea acumulată în sarcină. Cântăreaţa spune că sportul este „ingredientul' principal al acestei cure de slăbire, dar şi alăptatul pe care îl recomandă tuturor proaspetelor mămici. Dieta Andreei Bănică nu este una drastică, dar presupune renunţarea la prăjeli şi grăsimi.

Andreea Bănică a ajuns să cântărească 76 de kilograme în timpul sarcinii, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Dieta urmată după naştere nu doar că a ajutat-o să slăbească rapid, dar să se şi menţină în timp. În această vară, cântăreaţa va împlini 41 de ani, iar fanii sunt de acord că arată chiar mai bine decât la 20.

Dieta pe care a ţinut-o Andreea după fiecare dintre cele două sarcini a presupus, înainte de toate, sport, dar şi renuţarea la prăjeli şi grăsimi.

„În prezent am 57-59 de kilograme. Fac mult sport, de trei ori pe săptămână, iar acesta mă ajută să îmi dezvolt masa musculară. Atunci când mă duc la sală nu îmi lucrez toate masele musculare într-o singură şedinţă, într-o singură zi. O zi lucrez partea superioară, alta zi partea inferioară şi tot aşa”, a spus cântăreaţa

„După ce am născut am slăbit alăptând (vă îndemn să faceți asta), însă neavând mult lapte s-a terminat în vreo 3-4 luni. Bineînțeles că sport nu puteam face după cezariană și nu aș recomanda să vă apucați atât de repede de dietă și sport după naștere! Am mâncat fără să simt nevoia de altceva, 3 mese pe zi principale și două gustări”, spune Andreea Bănică.

Dieta urmată de Andreea Bănică

Luni/Vineri:

 

Micul dejun: o felie de pâine intergrală prăjită, mozzarella light, roșii

Gustare: iaurt grecesc 2% grăsime, zmeură

Prânz: orez sălbatic, ulei de măsline, somon file

Gustare: pepene galben

Cină: dovlecei, ulei de măsline, piept pui

 

Marți/Joi

 

Micul dejun: iaurt grecesc 2% grăsime, afine, fulgi ovăz, stevie/green sugar

Gustare: alune de pădure crude

Prânz: 1 ou + 5 albușuri – omletă sau ochi, unt 65% grăsime, fasole verde

Gustare: nectarine

Cină: salată verde, ulei de măsline, ardei gras, castraveți, roșii, brânză light, crakersi integrali

 

Miercuri/Sâmbătă

 

Micul dejun: lapte 1,5 grăsime, fulgi ovăz, zmeură, stevie/green sugar

Gustare: iaurt grecesc 2% grăsime, stafide aurii

Prânz: paste integrale, ulei de măsline, sos de roșii, ton

Gustare: alune crude, caise

Cină: broccoli, cotlet, ulei de măsline

 

Duminică:

 

Micul dejun: o felie de pâine intergrală prăjită, 1 ou + 1 albuș, avocado

Gustare: mango

Prânz: mazăre (piure), unt cu 65% grăsime, mușchi de vită

Gustare: măr verde

Cină: salată baby spanac, ulei de măsline, roșii cherry, dorada, crakersi integrali, potrivit andreeabanica.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro