Daisy Ridley are şanse mari să joace în locul Angelinei Jolie în noul „Tomb Raider”

Publicat pe

Au trecut mulţi ani de când jocul „Lara Croft: Tomb Raider' a fost adaptat pentru marile ecrane având-o în rolul principal pe Angelina Jolie, aflată la începuturile carierei sale.

 

Acum se pregateşte un noul film din serie, a carui premiera ar trebui sa aiba loc in 2017, iar tânară actriţa Daisy Ridley are mari şanse să joace rolul Larei Croft.

 

Daisy a fost adevărată revelaţie a filmului „Star Wars: Episode VII' şi îşi doreşte mult acest nou rol. Ea a confirmat că a avut discuţii cu studiourile MGM şi aşteaptă un semn din partea lor.

 

La 23 de ani, Daisy are deja agenda plină, ea fiind acum ocupată cu filmările pentru partea a VIII-a a filmului „Star Wars', dar se pare ca nu va putea rezista tentaţiei de a fi noua Lara Croft.

 

Foto: Hepta

 

Daisy Ridley are şanse mari să joace în locul Angelinei Jolie în noul „Tomb Raider'Daisy Ridley are şanse mari să joace în locul Angelinei Jolie în noul „Tomb Raider'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter