Dan Balan merge impreuna cu Rihanna la Premiile Grammy - VIDEO

Publicat pe

Dan BalanDan Balan ii va insoti pe Rihanna si pe rapperul TI la Grammy, cele mai importante premii din industria muzicala americana.

Dupa ce Live your life', remake-ul dupa Dragostea din tei' compusa de Dan Balan, a stat timp de 6 saptamani pe primul loc al clasamentului Billboard, albumul lui TI, de pe care este extras acest single cantat impreuna cu Rihanna, este nominalizat in cadrul Oscarurilor muzicii intrenationale la caregoria Cel mai bun album Rap'.

Este o imensa mandrie pentru mine faptul ca datorita piesei , un intreg album este acum nominalizat la Premiile Grammy. TI si Rihanna sunt doi artisti care au facut ca aceasta melodie sa ajunga hit international inca o data.', declara incantat Dan.

La cea de-a 51-a editie a Premiilor Grammy programata sambata, 8 februarie, vor veni nume importante din muzica internationala, precum Coldplay, Duffy, Katy Perry sau Pink.

Foto: MediaPro Music

 

 

 

TI ft. Rihanna – Live your Life

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter