Dan Bittman - Reintalnire cu Cristi Minculescu

Publicat pe

Intalnirile dintre Dan Bittman si Cristi Minculescu sunt rare, una dintre ele fiind pusa la cale de de VIVA! in 2004 care a realizat un pictorial cu cei doi.

Acum, Dan Bittman si Cristi Minculescu au fost din nou fata in fata, Iris fiind prezenti pentru prima data in emisiunea Danutz S.R.L.

Dan Bittman a promovat cu mult entuziasm noul album al lui Iris, „12 Porti', catalogandu-l drept: Lansare uriasa!'.

Dan Bittman, Iris

Dialogul cu Cristi Minculescu s-a purtat ca de la titan la titan, umor si o retrospectiva relaxata asupra ultimelor decenii de muzica.

Amintirile comune s-au legat cu atat mai mult cu cat in platou era prezent si Gabriel Cotabita. Dan Bittman a fost solist la Iris, iar Cotabita a cantat Holograf. Legaturile au sanse mari sa continue si in viitor, Bittman declarand: Oricand ar marsa la un proiect cu VH2, singura problema este cea de timp, trebuie sa gasim un moment potrivit'.

Dan Bittman, Iris

Relatiile se dezvolta insa in mod cert pe parte culinara. Antonio Passarelli, invitat permanent la Danutz S.R.L este oficial bucatarul trupei Iris in turneul pentru promovarea noului album.

Sunt 33 de ani de la infiintarea trupei Iris. Cristi Minculescu a spus ca la acest ultim album s-a muncit intens in ultimul an, cu un aport mai mare din partea colegilor de trupa: Baietii au lucrat cat eu am avut concert pana-n Germania', glumeste artistul cu referire la problemele de sanatate si tratamentul pe care a trebuit sa-l urmeze.

Dan Bittman, Cristi Minculescu

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter