Dan Cruceru a sarbatorit prima aniversare a fiicei sale

Publicat pe

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Povestiri adevarate',  este un tatic implinit si foarte fericit. Minunea din viata lui si a sotiei sale, Cristina, micuta Sophia Maria, a implinit ieri 1 an de cand a venit pe lume.

Dan Cruceru si Sophia Maria

 

 

Radiez de fericire si ii mulţumesc piticii mele ca a fost un copil ideal, in primul ei an de viata, ascultator si cuminte. Ii mulţumesc si lui Dumnezeu ca ne-a oferit un asemenea dar, in urma cu un an, si ca ne-o tine sanatoasa!', spune Dan Cruceru.

 

Dan Cruceru si Sophia Maria

 

De cand a devenit tata, viata lui Dan Cruceru s-a schimbat complet, si marturiseste ca este surprins de cat de mult a crescut intr-un an Sophia Maria :

 

In urma cu un an, Sophia Maria nu exista. Era doar in burtica mamicii ei. Intre timp, a aparut alaturi de noi si ne-a transformat viata. Cu mii de clipe fantastice, de o bucurie si o dragoste imposibil de redat in cuvinte. Cei care sunt parinti stiu la ce ma refer. S-a transformat dintr-un bot de om intr-o mica domnisoara. A facut, ieri, un an. Are, deja, personalitate, tabieturi, preferinţe. Ne striga, stie sa faca diferenta intre lucruri, se joaca, alearga, rade. Este fericita. Un an de zile, privind in urma, mi se pare ca a trecut la fel de repede ca o săptamana. Atunci cand esti fericit, timpul trece repede', povesteste Dan Cruceru.

 

Sophia Maria

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter