Dan Teodorescu (Taxi) - O trupa, doua cuvinte si 26 de amici celebri - VIDEO

Publicat pe

Au fost de ajuns doua cuvinte soptite intr-un cantec pentru ca trupa Taxi sa aiba o revenire spectaculoasa in muzica. Dan Teodorescu ne-a povestit despre videoclipul "Cele doua cuvinte” si cum si-a convins cei 26 de amici celebri sa apara in clip.

Dan Teodorescu V-ati intors in showbiz cu Cele doua cuvinte', pe o piata care s-a schimbat mult in lipsa voastra. Totusi, Taxi pare sa aiba chiar mai mult succes decat inainte. Ce s-a schimbat la voi?
Fetele. Si asta ne deranjeaza profund. Cu un muschi flasc, cu un strat adipos te mai descurci, ca exista bluze largi, hanorace, pufoaice. Da nu putem sa ne punem si masti. Ca sa nu mai ridic problema parului. Lipsa.

Esti nu doar vocea din Cele doua cuvinte', dar si regizorul videoclipului. Cum ti-a venit ideea de a reuni 26 de figuri celebre?
Sunt si oportunist. Oricum exista riscul ca odata si-odata sa se-nfrupte cineva din celebritatea lor. Ne-am gandit sa nu riscam si sa fim noi aceia.

Cum de-ai reusit sa strangi atatia barbati celebri intr-un singur videoclip? Cu ce i-ai convins?
Am promis fiecaruia dintre ei cate un pictorial in Viva, incepand cu ianuarie 2011. Sper ca nu e o problema. Pana-n februarie 2013 (inclusiv) ii terminati.

Pe Teo Trandafir ce a convins-o sa fie producatoare in proiectul trupei Taxi?
Si in cazul lui Teo, si in cazul celor 26 de barbati celebri (ca sa raspund – totusi – si la-ntrebarea anterioara), termenii in care se poarta discutia sunt aceiasi : vorbim despre prietenie, altruism, generozitate, afinitate, empatie. Sau daca vreti, despre niste oameni extraordinari care au facut pentru noi un gest – cum altfel? – extraordinar.

Videoclipul piesei Cele doua cuvinte' are (in doua saptamani) peste cinci sute de mii de vizualizari pe You Tube. Cate vizualizari estimezi ca ar fi avut videoclipul fara cele 26 de vedete?
Va spun altceva: piesa (fara clip) a avut 150.000 de vizualizari in trei luni. Piesa (cu clip) a avut 150.000 de vizualizari in 4 zile. Cam asta-nseamna sa beneficiezi de prezenta a 26 de prieteni celebri.

De cate ori in viata ai simtit ca trebuie sa spui cele doua cuvinte si totusi nu ai facut-o?
Niciodata! Cand simt ca trebuie sa spun, spun! Eu nu am aceasta problema. Poate ca alti barbati o au, nu stiu, dar eu pot sa spun, direct si din toata inima, te iu… deci… ideea e ca… ce sa mai… deci pot!

Cand lansati un album?
Cand vom gasi pe cineva suficient de iresponsabil incat sa produca noul material Taxi. Care e gata. De fapt, ar fi cineva. Problema e ca persoana in cauza manifesta o iresponsabilitate extrem de responsabila.

Oana Popoiag, Foto: Arhiva VIVA!
 

Taxi – Cele doua cuvinte

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter