Dana Nalbaru a lansat ”One Love” pe internet

Publicat pe

„One Love”, cel mai nou album al Danei Nalbaru, a fost lansat pe internet.

Incepand de miercuri, 6 octombrie, pe blogul artistei – www.dananalbaru.ro – apar, una cate una, toate cele noua piese de pe albumul in limba engleza, la care Dana a lucrat mai bine de un an, impreuna cu actorul Alexandu Suciu.

Piesele sunt insotite de un interviu exclusiv, in care Dana Nalbaru vorbeste despre muzica, succes si renuntare, despre primul concert si anii alaturi de HI-Q, dar si despre lectiile pe care i le-au dat Sofia si Dragos, cei mai importanti oameni din viata ei.

Albumul „One Love' este al patrulea din cariera solo a artistei si contine single-ul „Love', lansat deja cu succes in luna mai, impreuna cu videoclipul regizat chiar de Dragos Bucur, sotul Danei.

In scurt timp, pe www.dananalbaru.ro, fanii vor putea gasi un nou videoclip, la al doilea single extras de pe album. Filmarile pentru piesa „Hello' vor incepe peste doua saptamani.

„Albumul are ca tema generala iubirea. Pentru mine este o mare satisfactie, este primul meu album in limba engleza, compus de mine, cu liniile mele melodice si textele mele. Consider ca albumul acesta, inspirat de viata frumoasa, plina de iubire si fericire pe care o duc, ma reprezinta cel mai bine.', declara Dana.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter