Dana Rogoz, Adela Popescu şi Alina Chivulescu se pregătesc pentru Târgul Cadourilor de Crăciun

Publicat pe

Dana Rogoz, Adela Popescu si Alina Chivulescu au conceput si amenajat una dintre vitrinele Salii Dalles unde intre 28 noiembrie si 23 decembrie va avea loc cea de-a douazecea editie a Targului Cadourilor de Craciun.

 

Dana Rogoz isi va aduce pop-up store-ul MOON, iar Adela Popescu isi va expune colectia PNK Forward, inspirata din stilul ei vestimentar, care poate fi comandata pe blogul ei, www.adelapopescu.eu.

 

Odata cu invitatia de a participa la targ, vedetele au primit si provocarea de a concepe una dintre vitrinele Salii Dalles, aflata pe cel mai important bulevard bucurestean. Dana Rogoz si Adela Popescu i-au cerut ajutorul in realizarea vitrinei si prietenei lor, actrita Alina Chivulescu, pasionata de bricolaj si amenajari interioare.

 

Ne-am gandit ca vitrina sa adune muuulte, muuulte cadouri, sa suprapunem cutii de cadouri, sa le aranjam geometric, iar tema de culori sa fie argintiu, rosu si negru. Fiecare cutie va avea cate o eticheta cu numele cuiva din familia noastra sau din cercul nostru de prieteni foarte apropiati. Astfel ca cei care vor veni sa o vada, vor gasi cadouri pentru Vlad Luca, Alina, Adela, Laura, dar si pentru Yorick sau Ciu, cainii nostri J. Produsele MOON si 8pt sunt asezate in cateva cutii de cadouri', povesteste Dana Rogoz.

 

Dana, Adela si Alina au lucrat cateva zile la realizarea vitrinei: Am taiat, decupat, aranjat, rearanjat, suprapus si vopsit cu spray-uri chrom cutiile expuse. Am vopsit de mai multe ori fiecare cutie, ca sa se fixeze culorile', adauga Dana Rogoz.

 

Dana Rogoz, Adela Popescu şi Alina Chivulescu se pregătesc pentru Târgul Cadourilor de Crăciun Dana Rogoz, Adela Popescu şi Alina Chivulescu se pregătesc pentru Târgul Cadourilor de Crăciun
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter