Dana Rogoz e MOON Girl – Fata de pe luna

Publicat pe

Dana Rogoz a fost transformata in MOON Girl – Fata de pe luna' pentru un proiect de suflet pe care actrita l-a pregatit pentru cititorii blogului ei, www.danarogoz.ro pentru perioada sarbatorilor de iarna.

 

Hair stylistul Adrian Perjovschi, make-up artistul Cristina Barsan si creatoarele Irenka au creat un personaj spatial, stralucitor pe care Dana Rogoz l-a intruchipat cu mult spirit si cu pofta de zbor.

 

„M-am simtit feminina dupa transformarea lui, pentru ca a reusit sa-mi creeze senzatia ca am par lung si spicat. Trebuie sa spun ca este prima oara cand imi pune cineva extensii de par, eu sunt genul natural si nu ma obisnuiesc usor cu schimbarile. Iar salopeta argintie de la Irenka pe care am purtat-o a completat foarte bine tabloul stelar pe care am incercat sa il cream.

 

Procesul de tranformare a Danei in Moon Girl – Fata de pe luna' a durat doua ore si a implicat un make-up argintat si o coafura feminina, cu mese lungi in cromatici diferite, precum fetele lunii.

 

Ne stim de multi ani, am avut tot timpul o placere deosebita sa lucrez cu ea pentru ca este o persoana deschisa la nou, cu multe idei si foarte intelegatoare. Suntem nascuti in aceeasi zi si poate de aceea ne intelegem atat de bine. Pentru fata de pe luna am ales sa pun multe suvite blonde pentru a exprima luminozitatea lunii si acestea au fost puse mai bine in contrast langa cele de culoare inchisa', declara hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

 

Stralucitoare precum un astru, Dana Rogoz a realizat pentru blogul ei sedinta foto de dupa transformare pe platforma larga de la Aviatia Utilitara din Baneasa.

 

Dana Rogoz e MOON Girl – Fata de pe lunaDana Rogoz e MOON Girl – Fata de pe luna
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter