Dana Rogoz, lacrimi de fericire: ”Primim sugestii de nume de băiat”

Publicat pe

Dana Rogoz i-a pus puțin pe gânduri de fanii ei, după ce a anunțat pe Facebook că așteaptă sugestii de nume de băiat. Mulți au crezut că vedeta e însărcinată din nou, dar când au intrat pe blogul ei au descoperit că de fapt aceasta va deveni mătușă.

Dana Rogoz
'Luni seara primesc un sms de la fratele meu Andrei: „Primim sugestii de nume de baiat. Aveti timp la dispozitie pana pe 5 februarie. Andrei si Monica”. Instantaneu mi-au tasnit lacrimile! Am avut nevoie de o confirmare inainte de a incepe sa urlu de bucurie prin casa.

(…) Va fi Varsator se pare, exact ca amandoi fratii mei, ca Radu al meu, dar si ca fratele lui Radu. Deci 5 baieti in familie, toti aceeasi zodie. Dar mai presus de zodie, nu ne gandim acum decat sa fie sanatos, caci e asteptat cu toata dragostea de parinti, bunici, frati, veri, unchi, matusi… Iar acum zic totusi sa le si raspundem la mesaj. Deci, aveti propuneri de nume de baiat? Nu mai pot de fericire cand ma gandesc!!!', a scris Dana Rogoz, pe blog.

Dana Rogoz are un băiat în vârstă de un an, pe nume Vlad.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter