Dana Rogoz si-a petrecut vacanta in Alpii Francezi

Publicat pe

Dana Rogoz si iubitul sau, Radu, impreuna cu Alina Grigore si Bogdan Albulescu si-au petrecut vacanta in Franta, la Chamonix, unde s-au distrat de minune.

Dana a invatat cateva miscari noi pe placa si spune ca se va inoarce cu siguranta la Chamonix, pentru ca partiile sunt foarte bune.

Dana Rogoz
Dana Rogoz

Alina Grigore, interpreta lui Gigi din „Ingerasii' si sotul sau, Bogdan Albulescu, au luat lectii de schi de la Dana Rogoz. In prima zi ma rugam sa nu cad, in a doua sa ajung jos, la capatul partiei, iar in a treia zi, stiam deja sa schiez', marturiseste amuzata Alina Grigore.

Daca Dana a fost instructor de schi, Bogdan a fost responsabil cu gatitul.  Am gatit pentru toata lumea, e o pasiune mai veche de-a mea si nimeni nu s-a plans, au mancat tot ca niste copii cuminti.', a declarat protagonistul telenovelei Regina.

Alina Grigore, Bogdan Albulescu
Bogdan Albulescu, Alina Grigore

Cei patru au petrecut Revelionul in piata din Chamonix. A fost o bucurie si o fericire generala pe strazile din Chamonix in noaptea dintre ani. Erau multi turisti, ne-am distrat impreuna, am vazut focurile de artificii, am ramas cu amintiri foarte frumoase', a spus Bogdan Albulescu.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter