Dana Rogoz si Alina Chivulescu la petrecerea fondatorilor HOSPICE

Publicat pe

Duminica, HOSPICE Casa Sperantei a pregatit un eveniment special de multumire pentru prietenii hospice care au facut donatii in cadrul campaniei SMS “Cumpara o caramida”.

O surpriza deosebit de placuta a fost prezenta indragitelor actrite, Dana Rogoz si Alina Chivulescu care au fost asaltate de copiii prezenti ce au dorit sa le puna intrebari si sa faca fotografii.

Fiecare fondator hospice' prezent a primit cate o felie din tortul creat special pentru acest eveniment in forma cladirii noului hospice. De asemenea au fost pregatite activitati speciale pentru copii dar si pentru parintii care i-au insotit.

Evenimentul de duminica a fost o ocazie de a multumi in mod individual prietenilor hospice care trimit un SMS la 859. Pentru noi, ei sunt fondatori de speranta si viata, oameni care au ales sa pretuiasca impreuna cu noi fiecare clipa de viata.' a declarat Alice Paterson, Director de Campanie, HOSPICE Casa Sperantei.

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care de peste 20 ani, asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter