Dana Rogoz urmeaza cursuri de pictura si desen

Publicat pe

Pasionata de pictura din copilarie, Dana Rogoz si-a facut acum timp sa aprofundeze, ea urmand mai multe cursuri si hotarand sa se perfectioneze in tehnica picturii in ulei.

„Ma bucur foarte mult de timpul pe care il petrec la aceste cursuri, unde ma duc sa lucrez cu mare placere. Este foarte relaxant pentru ca aici vin fara vreo miza sau fara sa ma gandesc la rezultatul final, pot sa fac greseli si sa o iau de la capat si descopar ca este un exercitiu placut', spune vedeta.

Dana Rogoz Dana Rogoz

Dana provine dintr-o familie cu inclinatii artistice, strabunica ei fiind pictorita, iar fratele ei participand la mai multe concursuri internationale de pictura.

„Eu am studiat din clasa I pina intr-a III-a cu aceeasi profesoara ca si a lui si chiar aveam la un moment un gand de a urma Liceul Tonitza. Insa, intre timp am inceput filmarile la Abracadabra si practic lucrurile au luat de la sine alt drum.', precizeaza Dana.

Ea si-a cumparat mai multe albume de arta si materiale de desen, urmand sa continue si acasa studiul in creion sau carbune.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter