Dani Mocanu, trimis în judecată pentru pentru melodia „Curwa”. Manelistului i se aduc acuzaţii foarte grave

Publicat pe

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a manelistului Dani Mocanu pentru infracţiunea de incitare la ură împotriva femeilor din cauza versurilor unei manele pe care a încărcat-o pe Youtube. Este vorba de melodia „Curwa', care în prezent are 20 de milioane de vizualizări.

Dani Mocanu, trimis în judecată pentru pentru melodia „Curwa'. Manelistului i se aduc acuzaţii foarte graveDani Mocanu, trimis în judecată pentru pentru melodia „Curwa'. Manelistului i se aduc acuzaţii foarte grave

„În data de 24.07.2019 inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg, la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a venerat venituri de aproximativ 34.000 de USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului.', se arată în comunicatul transmis de procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Este vorba de melodia „Curwa”, care conţine mai multe versuri jignitoare la adresa femeilor. Elocvent este refrenul: „Curvă dacă-ţi iei, s-o ţii în locul ei,/ Să n-o laşi să gândească, să-i pui stop la idei,/ Să nu îi dai valoare, decât ca la un câine,/ N-o duce la restaurant, ţine-o în cas’, pe pâine.”

Dosarul a fost trimis la Judecătoria Pitești și urmează să ajungă pe masa judecătorilor. Dani Mocanu a fost audiat de mai multe ori în acest dosar, în una dintre dăți fiind săltat chiar din mijlocul unei petreceri, în ziua în care a împlinit 27 de ani.

Este al doilea dosar în care Dani Mocanu a fost trimis în judecată. Manelistul mai este acuzat într-un dosar, trimis în instanţă în martie 2018, că ar fi condus, împreună cu alte persoane, o reţea de prostituate de lux.

Acuzaţiile din acest caz: constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism si spalare de bani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter