Dani Otil a experimentat pe propria piele o misiune Bond

Publicat pe

James Bond, binecunoscutul agent al Serviciilor Secrete Britanice se va reintalni cu fanii de Romania, incepand cu 26 octombrie, in cinematografele din intreaga tara.

 

Lansarea a fost marcata sambata, 20 octombrie, de un eveniment special dedicat celor cu abilitati de agenti secreti. Astfel, 10 participanti, printre care Dani Otil, Adrian Nartea si Dorian Boguta au experimentat pe propria piele o misiune Bond si au fost provocati sa nimereasca tinta din primul glont, sa conduca o masina printre obstacole, de parca de asta ar depinde viata lor, sa treaca teste de perspicacitate, sa se antreneze pentru coborare si urcare in rapel, sa dovedeasca faptul ca sarmul, eleganta si umorul sunt la randul lor, arme esentiale pentru orice agent secret si la final, sa dezamorseze o bomba cu ajutorul detaliilor din filmele Bond.

 

James Bond

In acelasi stil inconfundabil dupa care „agentii secreti” romani s-au inspirat, producatorul filmului Barbara Broccoli explica care este premisa de la care s-a construit actiunea filmului.

 

Am vrut sa aruncam in aer relatia dintre Bond si M, pentru ca aceasta este cea mai importanta relatie din viata agentului 007. M este singura persoana care reprezinta o autoritate pentru el. Am avut doi actori fantastici, asadar am zis sa ducem povestea cat mai departe. Si a functionat foarte bine, a iesit o poveste foarte emotionala.'

 

Daniel Craig, actorul principal care il interpreteaza pe James Bond completeaza: Relatia se bazeaza pe respect reciproc. Fiecare stie ca atunci cand situatia devine critica, unul dintre ei trebuie sa faca un sacrificiu – este greu sa ai o legatura emotionala cu cineva in aceste conditii. Dar, in acelasi timp Bond a stiut mereu ca intre este o legatura speciala, desi nu a aratat niciodata. Si a fost o experienta actoriceasca grozava, sa joci o viata pe care nu o poti arata”.

 

James Bond

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter