Dani Oţil a alergat 21 de km pentru cei care nu pot

Publicat pe

Duminica, 35,397 de oameni de pe intreg mapamondul au luat startul intr-o cursa caritabila simultana si au alergat pentru cei care nu pot.

 

In Romania, la start s-au aflat Mihaela Radulescu, Dani Otil, Roxana Ciuhulescu, Joseph Hadad, Andrei Rosu sau Toma Coconea, care si-au unit puterile si au alergat cat i-au tinut picioarele la Wings for Life World Run.

Dani Oţil a alergat 21 de km pentru cei care nu potDani Oţil a alergat 21 de km pentru cei care nu pot

Plutonul vedetelor a fost condus de Toma Coconea, care a alergat aproape un maraton – 40,5 kilometri, urmat de Andrei Rosu cu 32,54 kilometri, Dani Otil a fost foarte aproape de a termina un semimaraton, cu 20,68 kilometri, iar Mihaela Radulescu a reusit sa alerge 8,5 kilometri.

 

Astazi am mai aratat inca o data lumii intregi ca ne pasa si am alergat pentru cei care nu pot. Am fost alaturi de oameni frumosi, in grup, intr-o competitie globala cu scop caritabil. Nu credeam ca voi alerga mai mult de 3 kilometri, dar am ajuns la 8,5. Anul viitor trebuie sa ajung macar la 10 km', a spus Mihaela Radulescu.

 

„Mi-a facut mare placere sa alerg alaturi de atat de multi oameni veniti sa sustina aceeasi cauza. Am reusit sa alerg aproape 21 de kilometri, adica un semimaraton. Este pentru prima oara cand alerg atata intr-un concurs. Este un record personal care ma ambitioneaza ca anul viitor sa ridic stacheta la 30 de kilometri,' a afirmat Dani Otil.

 

In Romania, Eugen Constantin Sorop a fost declarat castigator national dupa ce a parcurs distanta de 58,86 kilometri, iar Liliana Danci a reusit sa se impuna la feminin, cu 39,03 kilometri parcursi.

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter