Daniel Nitoiu este noul prezentator al Stirilor ProTV de la ora 13

Publicat pe

Daniel NitoiuCorespondent al Stirilor ProTV si fost prezentator al stirilor Sport.ro, Daniel Nitoiu va putea fi vazut incepand din 3 august intr-o noua ipostaza, aceea de pezentator al Stirilor ProTV de la ora 13 din cursul saptamanii.

Monica Dascalu care va putea fi urmarita la Stirile ProTv de la ora 17 i-a dezvaluit cateva dintre trucurile meseriei inainte de a-i preda stafeta.

Actor la baza, Daniel s-a format ca jurnalist in redactia de Stiri, „furand' meserie de la colegul George Buhnici si spera ca intr-o zi sa fie la fel de bun precum Catalin Radu Tanase.

„George avea intr-o zi filmare la autostrada Bucuresti – Brasov si l-am rugat sa ma ia cu el, ca sa fur meserie (sa nu ii spuneti)', glumeste Daniel. „Am filmat autostrada in constructie din elicopter si a fost pentru prima data in viata mea cand am zburat. M-am bucurat ca un copil si nu va pot descrie in cuvinte cum m-am simtit. Multumesc, George!', continua el, recunoscator.

Atunci cand nu prezinta stiri sau nu se intalneste cu colegii de la Sport.ro, Daniel se plimba prin parc, pe jos sau cu rolele, alaturi de iubita sa.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter