Daniel Osmanovici - În vizită la bunul lui prieten, George Baltă

Publicat pe

Impresionat de povestea fostului rugbyst George Baltă, țintuit într-un scaun cu rotile în urma unui accident cumplit suferit chiar pe teren, Daniel Osmanovici s-a alăturat campaniei de Paște inițiate de Antena 1 și a făcut 'cioc-cioc' la ușa acestuia pentru a-i oferi un coș cu bunătăți.

 

4

 

'George este special. Și nu pentru că este într-o situație specială, ci pentru cum reușește să devină punctul central al oricărei întâlniri. Este mai 'normal' decât reușim mulți dintre noi să fim și asta pentru că înțelege cât de prețios este fiecare lucru pe care ni-l oferă viața, lucru pe care multi dintre noi, uneori, îl neglijăm. Toate acestea, alături de umorul lui m-au cucerit. De fapt, așa a cucerit pe toată lumea care a ajuns să îl cunoască. Este un model pentru noi si este un model pentru cei ca el. Mă bucur să îl numesc prieten și mă bucur că am putut, printr-un gest mic, să îl suprind, să îi arăt încă o dată cât îl stimez. Cu ocazia aceasta am reușit să îi cunosc și mama (pe tatăl lui îl știam deja de ceva vreme), care e o femeie excepțională și care pregătește niște dulciuri tare gustoase. Mulțumesc, George', a povestit Daniel.

 

Prezentatorul Observator a ținut neapărat să fie el cel care ajunge la ușa lui George Baltă, mai ales că amândoi sunt implicați într-un eveniment sportiv de amploare care se desfășoară la nivel mondial, ambii fiind ambasadorii locali Wings for Life World Run, cursă în care întreg mapamondul aleargă pentru cei care nu pot.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter