Daniel Radcliffe apare nud in viitorul Harry Potter

Publicat pe
Daniel RadcliffeDupa ce s-a anuntat ca lansarea lui „Harry Potter si printul Semipur' a fost amanata pentru iulie 2009, Daniel Radcliffe a dezvaluit ca va aparea nud in film!

Lansarea celei de-a sasea parti a aventurilor lui Harry Potter va avea loc in iulie 2009, desi initial fusese programata pentru luna noiembrie a acestui an. Warner Bross a confirmat informatia, motivand ca amanarea a fost cauzata de greva scenaristilor. Aceasta a provocat numeroase probleme la Hollywood in perioada noiembrie 2007-februarie 2008, intrerupand filmarile mai multor seriale precum „Lost” sau „Desperate Housewives”.

Daniel Radcliffe, cel care il incarneaza de sapte ani pe Harry Potter, va putea fi vazut nud de fanii sai abia in vara anului viitor. Actorul a confirmat ca va aparea in aceasta ipostaza, desi initial a ezitat sa joace intr-o astfel de scena.

Radcliffe nu este la prima experienta de acest fel, in 2007, trebuind sa apara nud in piesa de teatru „Equus'. Se pare ca actorul a prins gustul unor asemenea scene.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter