Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie: "Voiam să mă fac gimnastă "

Publicat pe

Daniela Gyorfi nu a visat în copilărie să fie cântăreață, ci o admira atât de mult pe Nadia Comăneci, încât voia să-i calce pe urme. Daniela iubea sportul și când era întrebată ce-și dorește să fie atunci când va fi mare spunea „Nadia Comăneci”, însă o boală a împiedicat-o să facă sport de performanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi și-a dorit dintotdeauna să ajungă gimnastă , însă visul ei s-a năruit într-o clipă. Artista a povestit că și-a dorit să ajungă ca Nadia Comăneci, dar din păcate mama sa s-a accidentat, iar ea s-a îmbolnăvit.

Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie: "Voiam să mă fac gimnastă "Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie: "Voiam să mă fac gimnastă "

Ce boală a împiedicat-o pe Daniela Gyorfi să facă sport

Daniela Gyorfi a avut o copilărie grea, marcată de boala mamei sale și neajunsuri.

Copilăria mea a fost marcată brusc de despărțirea dintre mama și tata, divorțul lor m-a speriat foarte tare. Apoi a fost accidentul mamei. Nu mă gândeam prea departe la ce-aș vrea să devin. Nici nu am sperat vreodată că voi cânta, nu m-am gândit niciodată la asta. Era peste puterea mea de gândire la acea vârstă„, a declarat Daniela Gyorfi pentru fanatik.ro.

Știa, totuși, că iubește sportul și o admira mult pe Nadia Comăneci. Nu a avut, însă, șansa de a-i călca pe umeri.

„Nu m-am urcat în copaci și nu am speriat-o pe mama, dar, în timpurile alea, toate fetele doream să fim Nadia Comăneci. Voiam să mă fac gimnastă, făceam roata pe stradă, îmi plăcea foarte mult sportul.

Din păcate s-a accidentat mama, eu am făcut hepatită și nu am putut să fac sport de performanță, dar mi-ar fi plăcut foarte mult să am această șansă”, a mai spus cântăreața.

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate

Cum a ajuns Daniela Gyorfi cântăreață, după ce boala i-a răpit șansa de a face sport

„Mi-am dat seama că-mi place să cant prin clasa a 11-a sau a 12-a. Mama m-a auzit cântând prin casă ce era la modă atunci, Loredana, Angela Similea, Abba.

Ea m-a susținut, ea m-a împins de la spate să mă apuc de treabă. M-a dus la Școală Populară de Artă, am intrat din prima și de acolo am pornit pe drumul ăsta.

Mama a avut încredere în mine și mi-a zis că trebuie să reușesc, să fiu cineva, să depășesc răutatea oamenilor. Unii m-au primit, alții m-au dat afară. Nu aveam șanse pentru că nu aveam bani, eram vai de mine, dar am muncit, am strâns din dinți. Mi s-au închis o mie de uși, dar mi s-a deschis una importantă la final„, a mai declarat Daniela Gyorfi.

Copilăria Danielei Gyorfi s-a terminat, brusc, cu îmbolnăvirea mamei sale

Mama Danielei Gyorfi a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Femeia avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea proprei mame.

Am rămas marcată de faptul că bunica a vrut s-o trimită la azil. Țin minte că ne uitam una la alta, eu și mama, nu știam ce să facem. M-am maturizat rapid, dar nu-mi mai aduc aminte cum. Am stat prea mult timp în spital, am avut grijă și de alte femei din salon.

Am avut o copilărie destul de grea și marcată de ce înseamnă boală și de fracțiunea de secundă care îți schimbă viața„, a povestit Daniela Gyorfi pentru Fanatik.ro.

La 9 ani de la moartea mamei sale Daniela Gyorfi mărturisește că aceasta cu siguranță o veghează. Artista spune că a ajuns la concluzia că are un înger păzitor în urma tuturor celor întâmplate și întotdeauna după furtuna vine și soare în viața ei.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter