Daniela Iliescu, despre familia lui Culiță Sterp: „Nu am avut niciodată o relație super apropiată”. Cum a reacționat sora artistului

Publicat pe

Daniela Iliescu a făcut declarații neașteptate despre familia lui Culiță Sterp. Culiță Sterp și logodnica sa se cunosc din perioada adolescenței și au împreună un băiețel, pe nume Milan. Într-un interviu recent, sora artistului a mărturisit că relația dintre ea și viitoarea sa cumnată nu mai este la fel de strânsă ca înainte. Iată ce declarații a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Iliescu, despre familia lui Culiță Sterp. Culiță Sterp și Daniela Iliescu au o relație de aproximativ doi ani și se cunosc din vremea liceului. Cântărețul și aleasa inimii lui au fost împreună, în aceeași clasă, la liceu. Se știu de 13 ani, de când erau doar adolescenți, iar acum formează o minunată familie. La începutul relației, logodnica și sora artistului au fost destul de apropiate, cele două devenind mame în aceeași perioadă. Acum, Ileana Sterp a susținut că relația lor s-a răcit destul de mult, explicând, totodată, motivele care au condus la acest lucru.

Daniela Iliescu, despre familia lui Culiță Sterp: „Nu am avut niciodată o relație super apropiată'. Cum a reacționat sora artistuluiDaniela Iliescu, despre familia lui Culiță Sterp: „Nu am avut niciodată o relație super apropiată'. Cum a reacționat sora artistului

Sora lui Culiță Sterp a recunoscut că relația dintre ea și viitoarea ei cumnată nu a fost niciodată atât de strânsă precum s-a crezut.

Citește și: Ileana Sterp, însărcinată cu al doilea copil, a cerut ajutorul medicilor:„Am folosit 3 tratamente, fără succes'

Citește și: Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este gravidă a doua oară:„Este mult așteptat. Nu am…'

Citește și: Gina Bradea a fost externată din spital. Cum arată și cum se simte după operație:„Am avut o intervenție chirurgicală dificilă'

Citește și: Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale, Ionela Prodan:„Este Versace'. L-a accesorizat cu bijuterii de lux

Daniela Iliescu, despre familia lui Culiță Sterp

Ileana Sterp a mărturisit că au existat mai mulți factori care au contribuit la răcirea relației dintre ea și Daniela Iliescu. Aceasta a susținut că prietenia lor s-a bazat pe sinceritate, lucru care a și stârnit unele divergențe.

 „Din diferite motive sunt multe întrebări referitoare la asta. Într-adevăr, nu mai suntem la fel de apropiate una de alta, avem priorități, treburi fiecare. Nu mai suntem că în tinerețe când aveam timp și chef de tot felul de activități. Noi am fost mereu super sincere una cu cealaltă și de aici au mai apărut discuții, însă nimic grav!', a dezvăluit Ileana Sterp, potrivit kanald.ro.

„Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel'

La rândul ei, logodnica lui Culiță Sterp a făcut câteva dezvăluri despre relația pe care o are cu familia artistului. Aceasta a recunoscut că au existat mici neînțelegeri, cauzate de diferența de mentalități. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui videoclip postat pe TikTok.

„A venit momentul să discut și eu despre subiectul acesta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să își dea cu părerea, și nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc, și nici de cei care chiar ne apreciază.

O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă. Dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă, nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră? Cred că nu mi-ar spune nimeni, și nu ar ridica nimeni mâna să spună „Da, eu nu m-am certat niciodată, nu am avut divergențe.”

În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm. Cum se spune în unele comentarii că nu ne suportăm, nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.

Pentru mine este suficient cum mă înțeleg cu ei. Cred că pentru femei se pune presiunea aceasta, să te înțelegi bine cu soacra, trebuie să fii așa, trebuie să fii invers. Nu! Cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine, și de acolo se schimbă toate lucrurile.

Cei care mă urmăriți, eu nu mă afișez cu părinții mei, cu fratele meu, darămite cu altă familie sau cu alți oameni. Așa sunt eu. Foarte mulți spuneți că sunt arogantă, că am urmărit faimă, bani. Habar n-aveți despre ce vorbiți! Probabil afișez 20% din ce fac eu, din programul meu, din cum sunt eu. De aceea s-au creat confuzii. Asta sunt eu, cu bune și cu rele.

Repet, în familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi cine nu a avut certuri sau discuții în familiile lor?”, a mărturisit iubita lui Culiță, într-un video pe TikTok.

Cum a reacționat Ileana Sterp după videoclipul făcut de Daniela Iliescu

După videoclipul postat de viitoarea sa cumnată, Ileana Sterp a susținut că nu o judecă pentru părerile ei și că fiecare are libertatea de a exprima ceea ce gândește.

„Este plin Instagramul despre ceea ce a spus Daniela. Dacă ea a considerat că trebuie să spună lucrul ăsta, cum am spus mai înainte, trebuie să respectăm mai mult părerile, opiniile oamenilor din jurul nostru și să gândim că nu tot ce credem că este corect, este corect cu adevărat. Trebuie să analizăm mai mult lucrurile', a spus Ileana Sterp pe story.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter